Роботу санітарно-карантинного посту у Махнівці призупинили

Роботу санітарно-карантинного посту у Махнівці призупинили
  • З 1 червня на основних автомобільних шляхах Вінниччини знято ще 4 санітарно-карантинних пунктів контролю: в Могилів-Подільському районі, Літині, Махнівці та Гайсинському районі. Відтепер функціонуватиме лише 1: у Мурованокуриловецькому районі.

Віповідне рішення було прийняте комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вінницької ОДА.

Раніше ми писали про те, що в області почали розбирати блокпости: махнівський ще працює
Відтак призупинено роботу санітарно-карантинних постів, що діють на адміністративних кордонах області, зокрема:

  • стаціонарний пост «Літин» Літинського району – дорога М12 у напрямку Вінниці;
  • с. Краснопілка Гайсинського району – дорога М12 у напрямку Вінниці;
  • стаціонарний пост «Махнівка» Козятинського району – дорога М12 у напрямку Вінниці;
  • с.  Немія Могилів-Подільського району – дорога М21 у напрямку Вінниці.

Також комісія вирішила продовжити роботу санітарно-карантинного посту на в’їзді на Новодністровську гідроелектростанцію, яка знаходиться в Мурованокуриловецькому районі – дорога Т-02-11 у напрямку Мурованих-Курилівців з наступним графіком: 9:00 – 21:00.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    А що він працював...?

    RIA-Козятин reply Дмитро Анатолійович Поліщук

    Про роботу санітарно-карантинного блокпост Махнівської ОТГ читайте тут: Посилання на джерело: https://kazatin.com/Podii/dvi-godini-z-politseyskimi-shtrafi-ne-vipisuvali-a-maski-rozdavali-11050607.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up