Розбиралися у співпраці поліції з громадськими формуваннями

Розбиралися у співпраці поліції з громадськими формуваннями
  • Сьогодні, 25 лютого в приміщенні козятинської поліції провели зустріч із головою громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону виробничого підрозділу локомотивного депо Козятин Сергієм Тихеньким.
  • Додамо, що формування залучається до спільного патрулювання вулиць населених пунктів з працівниками поліції.

— Під час проведення заходів обговорювалися питання щодо залучення членів громадських формувань для виконання своїх службових обов’язків. Зокрема для забезпечення публічної безпеки та порядку, для проведення профілактичних рейдів та інших відпрацювань, оскільки у цьому і визначається доцільність існування таких формувань, — розповідає газеті керівник сектору превенції козятинського відділення поліції Євгеній Трайдакало. — На зустрічі вирішили періодично здійснювати аналіз роботи діючих на території обслуговування громадських формувань з приводу виконання вимог Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону». А стосовно тих громадських формувань, які не виконують вимог передбачених статутом, внести до реєструючих органів пропозиції щодо ініціювання питання про припинення їх діяльності. Шляхом саморозпуску або в судовому порядку.

Також, за словами Євгеній Трайдакала, вирішили активно залучати членів громадських формувань для забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення масових заходів, для проведення профілактичних рейдів та інших відпрацювань. А ще  продовжити позитивну практику висвітлення в місцевих ЗМІ матеріалів про співпрацю поліції з населенням та громадськими формуваннями.

Відео дня

Читайте також:

Крадуть гроші, б’ються та їздять на підроблених номерах: що ще зафіксували поліцейські?

Багато грабіжників та наркоманів. Про злочини, які розкрили дільничні

«Це моя хата, я тебе вижену»: як карають кривдників та захищають жертв
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up