Розбірки в центрі міста: таксист побив водія автобусу (ОНОВЛЕНО)

Розбірки в центрі міста: таксист побив водія автобусу (ОНОВЛЕНО)
  • На гарячу лінію звернулася козятинчанка Олена, щоб розповісти про те, як водія міського автобусу побив таксист
  •  Про це вже написали і в соцмережах. Виклали пост про «розбірки по-козятинськи» біля зупинки «Пошта»
  • Sergiy Zhivaga‎ пише, що став сьогодні, 9 жовтня, очевидцем того, як водій маршруту № 2 та таксист вирішили розібратися чия територія біля магазину.
  • В результаі  — розбита голова та обурені люди

Пані Олена не може стримати обурення. Вона розповіла про деталі події.

— Маршрутчик «двійки» під'їхав і хотів стати на обідню перерву, — каже козятинчанка Олена. — Йому треба було трохи проїхати вперед, щоб вмістилася ще одна маршрутка, яка буде брати людей. А таксисит стояв на місці, де має стояти маршрутка. Вони ж не знають собі місця! Водій автобусу сказав до таксиста, щоб той посунувся трохи. А він нарошно стоїть на місці. Тоді він до нього підійшов і попрохав знов. А таксист нагнувся до машини, дійстав монтування і дав йому в голову. Білим днем, в дітей стрес. Де це таке бачили? Він ударив водія не по нагах, не по руках, а навмисно в голову «монтіровкою». В нього в голові дірка. Я викликала швидку, міліцію не викликала, бо спішила на роботу. Підішла до водія, він кров трохи зупинив водою, але рана велика. Там було повно людей. 

 

Відео дня

Фото з соцмереж

Sergiy Zhivaga

— Ось "герой" події, який вирішив відстояти свої права застосувавши фізичну розправу. Неприпустимо серед білого дня та в присутності натовпу людей (дітей), доводити свою правоту... Соромно за вас панове, — пише він

Чекатимемо на коментарі поліції

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ольга

    Цей таксист і з пасажирами неадекватний,таких в соціум взагалі страшно пускати.Гнати таких в шию.
  • Іван

    І знову"добЛесних"аВаківців немає!!!а бидло таксюрне(яке й налоги ще не плате!!!)що хоче те й роблять.На років 20 закрити скотиняку і монтіровку в дупу запхнути!
  • Olexandr Zahoruiko

    Поки дехто "фіксував правопорушення" я їх розбороняв. Де були небайдужі?  Чому ніхто не допоміг? Присутніми були щонайменше  осіб 70! Невже всім по....?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up