Розбій на Грушевського: озброєні ножами хулігани напали на козятинчанку

Розбій на Грушевського: озброєні ножами хулігани напали на козятинчанку
  • Вчора, 5 травня, у центрі Козятина стався розбійний напад
  • Поліція затримала озброєних ножами хуліганів, які напали на жительку Козятина 
  • Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області 
  • Наразі зловмисники, серед яких двоє козятинчан та один житель з Тростянецького району, поміщені до ізолятора тимчасового тримання. 

У Козятині, по вулиці Грушевського близько 20.30 троє зловмисників напали на будинок місцевої жительки, яка їм зробила зауваження. Нетверезі правопорушники зламали паркан, вхідні двері будинку, розбили вікна та, озброєні ножами, погрожували господарям фізичною розправою. Жінка встигла повідомити до поліції.

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Роман Андрущак, зловмисники були затримані екіпажами сектору реагування патрульної поліції на місці злочину. Ними виявились двоє місцевих жителів та житель Тростянецького району. Двоє з них мають судимості за майнові злочини,  третій – за вчинення умисного вбивства. У затриманих поліцейські вилучили ножі. 

Відео дня

Як з’ясували правоохоронці, затримані прийшли до знайомого, місцевого жителя. На подвір’ї між чоловіками виник конфлікт та бійка, свідком якого стала сусідка. Вона зробила їм зауваження. Розлючені чоловіки нецензурною лайкою висловились у бік жінки та побігли до неї на подвір’я. Зловмисники зламали їй паркан, двері та побили вікна. Коли заступитись за матір прийшов син потерпілої, який мешкав по-сусідству, нетверезі правопорушники дістали ножі та погрожували з ним розправою.

Наразі зловмисники віком 33, 36 та 37 років затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 (хуліганство). Вони поміщенні до ізолятору тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу  - тримання під вартою. За такий злочин затриманим загрожує до 7 років позбавлення волі. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Sergiy Spivachenko

    Я спостерігав як мчалася поліція молодці!
  • Риа я твой рот ебал

    Стрелять такой мусор нужно , тобой выжили и остались калеками

    Vitaliy Kovalchuk reply Риа я твой рот ебал

    Та ні, Ви що?... Україна ж правова держава.

    Тепер ми ще цю сволоту за свої податки будемо у буцигарні утримувати, кормити-поїти. Ні, щоб їх десь на шафти або на хімію віправляти - най подумають наступного разу

    Елена Навроцкая reply Vitaliy Kovalchuk

    В Україні взагалі не Кодекс, а Брєдокс. І не депутати, а путани продажні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up