Розбійний напад у Козятині: обікрали та наклали на шию мотузку

Розбійний напад у Козятині: обікрали та наклали на шию мотузку

Вранці 4 лютого двоє зловмисників неподалік залізничного вокзалу у Козятині накинули перехожому на шию мотузку, почали бити та, скориставшись безпорадністю, відібрали у нього сумку та мобільний телефон. Через кілька годин козятинські поліцейські розшукали підозрюваних.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, напад стався близько 8.00. Відразу 40-річний місцевий житель звернувся до поліції. Він розповів жахливу історію. Поки один з зловмисників душив його шию мотузкою, інший - завдавав удари по тілу. Пограбувавши свою жертву, нападники втекли. У сумці знаходилися мобільний телефон, гроші та банківські картки.

Правоохоронці відпрацювали вказану потерпілим територію, куди побігли нападники, доволі вдало. Невдовзі у кайданках опинилися 23-річний житель Житомирщини та його напарник 48 років з Кіровоградської областей. Обидва вони неодноразово судимі за майнові злочини та незаконне зберігання наркотичних речовин. У старшого з дуету за спиною навіть 25-річний стаж за ґратами.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.187 КК України (розбій), що передбачає до 10 років позбавлення волі. У поліції перевіряють, чи не мають відносин затримані до аналогічних злочинів. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "наклали на шию мотузку"
    Мужики "Величного століття" надивились?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up