Розборки зі зброєю в центрі Козятина: чому перекрили дорогу та викликали спецпідрозділ?

Розборки зі зброєю в центрі Козятина: чому  перекрили дорогу та викликали спецпідрозділ?
Фото ілюстративне
  • Сьогодні, 28 грудня, близько 16.00 на гарячу лінію газети «RIA-Козятин» почали надходити телефонні дзвінки з питаннями: «Що сталося в центрі Козятині. Повно поліції. Чому перекрили центральні вулиці міста?»

За коментарем ми звернулися до начальника Козятинського відділку поліції Романа Андрущака. Виявляється в одному з магазинів канцтоварів стався прикрий інцидент — поліція блокувала та перехопила приватну охорону, яку найняли, щоб вирішити питання поділу майна

— Чоловік з жінкою ділять майно, йде судовий процес, — розповідає Роман Андрущак. — Він найняв приватну охоронну структуру, яка хотіла викинути з приміщення магазину жінку. Самовільно, за допомогою молодиків. Відбулося перехоплення. Ми їх блокували, викликали спецпідрозділи для того, щоб не було конфлікту. Двох осіб з цієї охоронної структури доставили до райвідділу. Вилучили два пістолети. 

Потерпіла вдячна працівникам поліції за те, що захистили та швидко зреагували

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач60

    Все было не так, как пишут. Это она раньше наняла бандитов и заняла имущество и не даёт пользоваться. В квартиру не пускает, детей настраивает против отца. В Казатине все знают чего она стоит. Врет, льёт грязь. При обращении в полицию, полиция помощь не оказывает. А тут сам начальник. С чего-бы это? Чего-то мы не знаем.
  • Читач91

    якщо   особа надасть документи,  на право  володіння майном  ,  то не є проблемою. Але  якщо такого немає. то вибачте  чому  інша людина повинна віддавати своє майно. А начальник поліціі  Андрущак відстоює інтереси скандальної особи   тільки  за скільки ,чи за що????
  • Читач07

    Начальник полиции  Андрущак , используя служебное положение, нарушая  Закон,  тратя бюджетные деньги, вызывая ОМОН действует в своих  интересах. "Потерпіла"   не является  собственником   этой собственности. Она ей не принадлежит.  И каким местом  она вдячна  полиции или какой суммой?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up