Розпочалися масові насильства в сім’ї, дтп, вилучення зброї та наркотиків, крадіжки

Розпочалися масові насильства в сім’ї, дтп, вилучення зброї та наркотиків, крадіжки

Кримінальна хроніка початку лютого

2 лютого

На автодорозі поблизу с. Жежелів сталася ДТП, траса «Виступовичі – Могилів Подільський». Водій автомобіля «КІА», житель Шаргородського району, Вінницької області їхав зі сторони Вінниці і здійснював маневр обгону. Він не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ», який рухався навпроти зі сторони м. Бердичів. Сталося зіткнення з автомобілем «ВАЗ», який також рухався зі сторони м. Вінниця. Внаслідок ДТП водія автомобіля «КІА» з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до травматологічного відділення Козятинської лікарні. По даному факту слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху). Проводиться досудове розслідування.

Цього ж дня на цій самій дорозі за с.Махнівка вантажний автомобіль «DAF»збив пішохода (жителя Вінницької області, м.Липовець). Людина переходила проїжджу частину автодороги у невстановленому місці. Від отриманих травм пішоход загинув на місці події.

Відео дня

4 лютого

Дружина заявила на чоловіка мешканця Козятина, який у п’яному вигляді за місцем спільного проживання вчинив насильство в сім’ї відносно неї.

5 лютого

Подібне сталося в Сестринівці.

Постраждав також і мешканець Сестринівки, якого надули шахраї: в мережі інтернет домовився з невідомим чоловіком про купівлю трактора та в подальшому перерахував грошові кошти, але до теперішнього часу його не отримав.

6 лютого

В поліцію надійшла заява від жителя Житомирської області, про те, що відомі йому особи своїми шахрайськими діями заволоділи його грошовими коштами, які він надав для розмитнення автомобіля.

Під час проведення обшуку домоволодіння жителя с.Самгородок було виявлено та вилучено  порожні магазини до автомату, освітлювальні ракетниці, шумову шашку, та детонатори. Також поліція знайшла коноплю.

Цього ж дня в домоволодінні жителя с. Блажіївка виявлено та вилучено згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, яка зовні схожа на рослини «коноплі».

7 лютого

Поліцейських повідомили, що житель Козятина за місцем свого проживання зберігає наркотичні речовини. Виїздом на місце події правоохоронці і справді вилучили коноплю.  

В селі Козятин злодії віджали металопластикове вікно одного з житлових будинків та вкрали гроші.

В Козятині сталася ДТП. Мешканець міста, водій автомобіля «БМВ» житель на автодорозі «Біла Церква–Кременець» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ» під керуванням жителя с.Сигнал. В результаті аварії водія автомобіля «ВАЗ» з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до травматологічного відділення лікарні.

8 лютого

Жителька смт. Бродецьке повідомила поліцію, що її співмешканець, будучи в п’яному вигляді, вчинив насильство в сім’ї відносно неї.

Під час проведення обшуку домоволодіння жителя м. Козятин було виявлено та вилучено ніж та короткий меч з ознаками холодної зброї.

9 лютого

У Куманівці біля місцевого ставу в очереті виявили труп місцевого жителя без ознак насильницької смерті, який при житті зловживав алкогольними напоями.

10 лютого

Чоловік з Йосипівки вчинив насильство в сім’ї відносно своєї дружини.

З ознаками переохолодження доставили в лікарню жителя м. Козятин в п’яному вигляді.

Жителька з села Пляхова написала заяву в поліцію на свого співмешканця, який за місцем спільного проживання вчинив насильство в сім’ї відносно неї.

11 лютого

Мешканець міста Ладижин в Козятині надав для ремонту свій автомобіль невідомому чоловіку, який до теперішнього часу машину не повернув та на телефонні дзвінки не відповідає.

Козятинчанка поскаржилась на брата, який за місцем спільного проживання вчинив відносно неї насильство в сім’ї.

У Козятині крадії пошкодили серцевину замка вхідних дверей приватного будинку, звідки винесли побутову техніку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up