Розумне совеня

Розумне совеня

Привіт. Друже. Мене звати Джемі. Я дуже розумне маленьке совеня. Я знаю декілька мов. Для мене вивчати іноземні мови – це одне задоволення. Якщо захочеш, я тебе також навчу, як навчання перетворити на веселу гру. По-перше, треба добре знати, де в житті можуть знадобитися іноземні мови. Сьогодні я познайомлю тебе з професіями, яким вкрай потрібна англійська мова.

1. Журналіст

Журналісти часто працюють за кордоном, готують репортажі в інших країнах, беруть інтерв'ю тощо. Англійську розуміють майже скрізь, тому її знання не буде лишнім в бесідах і з високопоставленими чиновниками, і з пересічними громадянами.

2. Економіст

Відео дня

Велика кількість українських підприємств співпрацюють з іноземним капіталом. Західні інвестиції, безліч компаній з головним офісом за кордоном та вихід українських компаній на світовий ринок вимагають не тільки висококваліфікованих фахівців в певних сферах діяльності, але й придбання нових знань і навиків або удосконалення вже існуючих.

Знання англійської мови є одним з найбільш затребуваних та пріоритетних навиків. Свій рівень мови іноді потрібно продемонструвати навіть до співбесіди, адже багато фірм закликають бажаючих отримати посаду надсилати резюме англійською мовою.

3. Актор/музикант

Кожен актор мріє отримати статуетку «Оскар». Це так престижно пройтися по червоній доріжці, відчути себе зіркою. Але згадайте, коли зірки виходять сцену, якою мовою вони виголошують свою промову? Звісно ж, англійською. Тому для того щоб вийти на міжнародний рівень, і актору і музиканту потрібно знати англійську.   

4. Юрист

Наша держава є активним суб'єктом міжнародного права і знання іноземної мови дозволяє працювати з іноземцями, в юрисдикціях іноземних держав і колізіях юрисдикцій. Також громадяни України знаходяться на 3 місці за кількістю звернень до Європейського суду з прав людини., а позовні заяви туди подаються англійською мовою.

5. Науковець

Уявіть себе видатним науковцем. Ви захочете залишатись в Україні, чи поїдете за кордон? Звісно ж, ви захочете досягнути більшого. І тоді вам і знадобиться англійська, без якої ваші винаходи просто не зрозуміють.

6. Рекламіст

Відома компанія General Motors зазнала фіаско, намагаючись вивести на ринки Латинської Америки свій новий автомобіль Chevrolet Nova. Як незабаром з'ясувалося, No va іспанською означає "не може рухатися".

Компанія Coca-Cola довгий час не могла підібрати свою назву для продажу в Китаї. Справа в тому, що китайці вимовляють назву цього напою як "Кекукела", що означає "Кусай Воскового Пуголовка". Компанія була змушена перебрати 40 тис. варіантів написання своєї торгової марки, перш ніж було вибрано "Коку Коле", що означає "Щастя в роті". Тому рекламістам перед тим як виходити на міжнародний ринок потрібно вивчити не тільки англійську.

7. Ресторанно-готельний бізнес

Багато іноземців навідують нашу країну кожного року. Тому і не дивно, що на посадах в цій сфері потрібно знати англійську. Вас просто не зрозуміють, якщо ви не будете володіти хоча б одною іноземною мовою. А роботодавці майже скрізь вимагають знання англійської.

Перелік професій на цьому не закінчується, тому йдемо вперед, вивчаючи іноземні мови.

З повагою, Джемі.

За матеріалами greenforest.com.ua

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up