Рубіжне в гостях у Козятина

Рубіжне в гостях у Козятина

Гостем редакції газети “RIA-Козятин” став Роман з Рубіжного Луганської області. Він у відрядженні, у складі будівельної бригади, яка виграла тендер з робіт на одному з об’єктів міста.

— Розкажіть, будь ласка, які у вас враження від Козятина? Що сподобалось, що — ні. Скільки ви тут вже знаходитесь?

— Я тут вже близько двох тижнів. Козятин — місто гарне, тільки з дорогами біда. Погано чистять. Тяжко рухатися. Особливо вулиця, яка йде від залізничного вокзалу: спускаєшся з мосту, там магазини. Сніг нападав, хоч би поставили якісь “відливи”.

Відео дня

Дуже сподобався залізничний вокзал. Красивий. Я так зрозумів, це ваша історична пам’ятка. Так я більше і ніде не був. У основному на роботі. Ось сьогодні другий вихідний.

— А які пам’ятки є у вашому Рубіжному Луганської області? І взагалі, яка там ситуація?

— Спокійна. Тиха, мирна… А пам’ятки. Ну вже майже не залишилось нічого. Розгромили. Є картонно-тарний комбінат, який виготовляє гофроящики і картонно-тарну продукцію. Він працює на імпорт, на експорт.

— А який настрій у населення?

— Лише б закінчилась війна. Щоб не стріляли, не воювали між собою брати.

— А як з безробіттям. На скільки зайняте населення?

— Багато безробітних, багато виїхало за кордон. Для того, щоб прогодувати родину, щось заробити, заплатити за комуналку, одягнутись, взутись…

З настанням зими, чи є проблеми з благоустрою міста? З опаленням житла?

— У цьому році з опаленням міста погано. Відключили всі котельні, які опалювали місто. 7 тисяч людей сидять у холодних квартирах. Встановити опалення немає за що. А місцева влада відключила населення від “централі”. Опалюють тільки школи і дитячі садочки. У помешканнях ставлять електронагрівачі. І починаються пожежі в місті. Проводки старі, алюмінієві, трапляються часті замикання, загораються електрощитові на “площадках”.

— А як з продуктами харчування?

— Усе в повному доступі в магазинах і супермаркетах.

— Ваші побажання нашому місту і в тому числі вашому Рубіжному.

— Мирного неба. Щоб була робота, стабільність, ну і щоб подешевшав газ в країні. А також вітаю козятинчан і рубіжжан з наступаючими святами: з Днем Миколая, Новим роком та Різдвом Христовим!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up