Руку ампутували, а ногу рятують: як почувається Діана Цимбарович?

Руку ампутували, а ногу рятують: як почувається Діана Цимбарович?
  • Переймаємося. Стан 17-річної козятинчанка і досі залишається стабільно-важким. З Козятина її направили у Вінницю, а потім і на Київ. Що кажуть лікарі?

Нагадємо, у Козятині на «переходці» травмувалась Діана Цимбарович. Далі ми писали, «Готують дитину до операції». Потім, шахраї обчистили картку, на яку збирали допомогу Діані Цимбарович.

Картку змінили. «Щодня йде мінімум шість тисяч»: родина Цимбарович просить допомоги на лікування Діани
Першого березня Діані зробили першу операцію на нозі. Відкрили те, що зашивали в Козятині. Ситуація важка — рани почали загниватися.

— Спочатку вінницькі лікарі казали, що почекають до кінця тижня, щоб бачити, що робити, ампутувати ногу чи ні, — каже Андрій. — А потім викликали лікаря з Охматдиту. Сьогодні (3 березня) по їхній швидкій одразу її відправили на Київ. Щоб рятувати ногу. Всім, хто нас підтримує у важку хвилину, ми щиро вдячні і просимо допомогти зібрати кошти на подальше лікування нашої Діани.

Відео дня

Оновлена картка ПриватБанк 5168 7574 2581 6123 Тетяна Цимбарович

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читач42

    Я не інвалід,я дитина з великими можливостями.Попрошу не вирішувати моє подальше життя.У мене є освіта,сім‘я є і буде.І працювати я також можу.Якщо навіть і сталось у мене це лихо,це не означає,що у мене немає майбутнього.І через ці маленькі складності я не збираюсь опускати руки.Кожна людина має право на сім‘ю,життя та майбутнє.Дякую
  • Alexandr Mironov

    ОСТАЛЬНI ЗАДУМАЙТЕСЬ.......
  • Artur Edu

    Треба думати, а не перелазити там, де не можна цього робити. Все - вона вже інвалід до кінця життя. Ні чоловіка, ні майбутнього, ні освіти, ні роботи. Може її приклад змусить інших задуматись....
  • Алёна Дидковская

    Благослови Господи Діанку,дай мудрості лікарям обрати правильне лікування для неі та довготерпіння рідним)

keyboard_arrow_up