Рятувальники перевіряли козятинський залізничний вокзал. Що шукали?

Рятувальники перевіряли козятинський залізничний вокзал. Що шукали?
  • Козятинські рятувальники продовжують перевірки об'єктів з масовим перебуванням людей.
  • Наразі вони перевірили відокремленний підрозділ Вокзал станції Козятин АТ «Українська залізниця»

Тривають позапланові перевірки відповідно доручення Прем’єр-Міністра України та вказівки ДСНС України. І днями, козятинські рятувальники Вінниччини перевірили відокремленний підрозділ вокзал станції Козятин АТ «Українська залізниця».

Під час огляду вокзалу працівники Служби порятунку особливу увагу звертали на забезпечення та утримання засобів протипожежного захисту, вогнегасників, належне утримання шляхів евакуації, а також електробезпеку.

Детально зупинилися й на основних правилах пожежної безпеки, яких варто дотримуватися працівникам під час роботи, аби уникнути загоряння.

Відео дня

— Рятувальники закликали керівництво та працівників слідкувати за станом та справністю електромереж, уникати їхнього перевантаження та не вмикати одночасно побутові електроспоживачі великої потужності, а у разі виходу з приміщень не залишати їх увімкненими, — йдеться в повідомленні на сторінці у ФБ.
На завершення перевірки фахівці провели бесіду з правил протипожежної безпеки та вручили керівництву та працівникам установ листівки-пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up