Садили дерева та прибирали: як у Глуховецькій громаді наводили порядок

Садили дерева та прибирали: як у Глуховецькій громаді наводили порядок
  • В рамках місячника благоустрою, у квітні, на території громади проводився ряд заходів з благоустрою.
  • Комунальні працівники підприємств «Глухівціводоканал», «Забава», «Темп», старости населених пунктів, працівники закладів освіти, підприємці та небайдужі жителі громади приводили у належний санітарний стан територій населені пункти та прибудинкові території.

Про це повідомляє Глуховецька об'єднана територіальна громада  

Що зробили

Частково привели до належного санітарного стану смуги відведення автомобільних доріг з додержанням вимог охорони праці та безпеки руху. Прибрані парки, сквери, алеї, інші об’єкти масового перебування та відпочинку населення. Упорядковані дороги, вулиці та тротуари. Прибрані кладовища і впорядковані водні джерела та витоки річки.

Відео дня

Проводились заходи з озеленення території. Відтак, селищний голова Олександр Амонс, працівники апарату Глуховецької селищної ради, КП «Глухівціводоканал» та депутат  Максим Балановський в смт.Глухівці висадили близько 200 дерев породи «червоний дуб». За сприяння СТОВ «Світанок», у центрі села Непедівка висадили 150 шт. хвойних дерев (ялини і сосни). Учасники заходу —  працівники старостату, Непедівського ліцею, працівники культури, ВПО, громадські активісти та небайдужі жителі села.

Привели у належний санітарний стан прилеглі території об’єктів дорожнього сервісу (заклади ресторанного-господарства, готелі, заклади торгівлі тощо). Керівники підприємств, установ та організацій, усіх форм власності, привели території, прилеглі до адміністративних будівель в належний естетичний та санітарний стан, сільськогосподарські підприємства, землі яких межують з придорожніми лісосмугами, здійснили заходи щодо їх очищення.

— Усім, хто не залишився байдужим до спільних добрих справ та суспільно-корисної роботи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, благоустрою своїх сіл – щира подяка за допомогу, підтримку і розуміння, — підсумували у громаді

Нагадаємо:

  • На Козятинському стадіоні «Локомотив» провели чергові роботи з благоустрою території та підготовки футбольного поля до сезону. Працівники вже виконали досить великий об’єм роботи: підсипали футбольне поле добривом та ремонтною травою.
  • Просять козятинчан дотримуватися правил поведінки на стадіоні

Читайте також:

Куди дівати обрізані гілки, щоб не платити штраф?

Увімкнули вуличне освітлення і поремонтували дорогу

Ліквідувати стихійне сміттєзвалище у зоні відпочинку завадило торішнє гілля

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up