Самгородок отримає обласний кредит на реалізацію проєкту «Питна вода»

Самгородок отримає обласний кредит на реалізацію проєкту «Питна вода»
  • Місто Іллінці, а також села Северинівка Ямпільського району, Кліщів Тиврівського району та Самгородок Козятинського району отримають з обласного бюджету кредити за програмою "Питна вода".
  • Про це повідомляє Вінницька ОДА

Відомо, що на ремонт та облаштування систем водопостачання у чотирьох населених пунктах виділено понад три мільйони гривень

Рішення про надання коштів було ухвалене на засіданні комісії з питань розподілу та використання коштів обласного бюджету, зокрема, які надаються на поворотній основі, що передбачаються на виконання заходів, зазначених в обласній програмі «Питна вода» на 2008-2020 роки.

—Після обговорення, на підставі представлених документів були відібрані проєкти з будівництва та реконструкції систем централізованого водопостачання в містах, селищах, селах, об'єднаних територіальних громадах області, які пропонуються до фінансування в 2020 році за рахунок бюджетних позичок, —  йдеться в повіомленні

Відео дня

Так, на будівництво зовнішніх мереж водопостачання по вул. Морозівська (не парна сторона) до ПК 11+21, вул. Б. Хмельницького та провул. Б. Хмельницького в місті Іллінці виділено 1 млн 250 тис. грн.; на реконструкцію мережі водопостачання в селі Северинівка– 650 тис. грн.; нове будівництво розподільчих мереж господарсько-питного водогону в селі Кліщів – 500 тис. грн.

Кошти на реалізацію проєктів за програмою "Питна вода" надаються виключно у вигляді бюджетних позичок (кредитів)

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up