Самгородоцькі «Непосиди» натанцювали перемогу

Самгородоцькі «Непосиди» натанцювали перемогу
  • Зразковий самгородоцький аматорський хореографічний колектив «Непосиди» взяв участь у Міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі «Зірковий драйв», що організовувався урядом Болгарії та Всеукраїнським благодійним фондом «Злагода».

За його підсумками самгородчани отримали Дипломи лауреатів – І ступеня в номінації «Народна хореографія» та ІІ ступеня у номінації «Естрадна хореографія» (пише Вісник Козятинщини)

Відомо, що колектив заснований в 2004 році. Кожен рік їздять на Всеукраїнські та Міжнародні конкурси, фестивалі, є переможцями в містах Вінниця, Житомир. З 2008 року є щорічними лауреатами Міжнародного фестивалю Народної хореографії «Барвінкове кружало».

В лютому цього року вирішили позмагатися дистанційно, взявши участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Зірковий драйв». На суд журі відправили два танці: в номінації «Народна хореографія» – український народний танець «Гопак», де учасниками є 24 дитини різного віку, а в номінації «Естрадна хореографія» – танець «Зумба» за участі 32 дітей. І як виявилося, в народному танці їм не було рівних, а в естрадному посіли другу сходинку п’єдесталу. 

Відео дня

Жінки, які прославляють наш край

Антон Васалатій увійшов у Національну збірну з усного математичного рахунку
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up