Самі зносять сміття.Хто відповідатиме за стихійне сміттєзвалище на вул. Катукова, 29?

Самі зносять сміття.Хто відповідатиме за стихійне сміттєзвалище на вул. Катукова, 29?

До редакції «Ria Козятин» звернулася небайдужа мешканка будинку на вул. Катукова, 29 та з болем розповіла, що на їхній вулиці вкотре влаштували стихійне сміттєзвалище, а відповідати нікому - всім байдуже.

– Там мешканці трьох сусідніх будинків влаштували обабіч дороги справжнє стихійне сміттєзвалище, - бідкається жінка. - Чого там тільки немає - диван, відходи від будівництва, навіть зрізані дерева. 

Як стверджує жінка, мудрістю ніхто не відзначився: замість того, щоб разом вивезти все сміття, мешанці насипали ще більше, демонструючи зневагу не лише до сусідів, але і інших мешканців мікрорайону. В результаті простий самоскид сміття перетворився на велику проблему, де не те що людям, а машинам вже важко проїжджати лівою частиною дороги.  

Відео дня

Ми звернулися за коментарем до начальника Управління ЖКГ Євгенія Малащука. Він розповів, що там про проблему знають, але ця історія - є зоною відповідальності в частині контролю та вже ліквідації наслідків. Цю проблему люди створили штучно. Замість того, щоб ініціативною групою організовано зібрати і вивезти непотріб, розпочали робити вигляд, що нічого не відбувається. Доти, поки маленька купа сміття не стала великою проблемою. 

Як стало відомо, мешканці цього району створюють таку ситуацію вже втретє. 

Як пише класик: «Люди - будьте взаємно красивими». Давайте поважати одне одного і жити в чистоті. А факт людської байдужості підтверджує відоме українське прислів’я: «Моя хата скраю, нічого не знаю». 

Андрій Мордюк

Читайте ще:

Прогулянка містом: квітник біля басейну, життя пенсіонерів та «Цар хліб» в упаковці

Мешканці вулиці Кошового вже майже тиждень живуть без мух
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тетяна

    Нарешті дочекалися! Газеті Дякуємо за публікацію, а комунальникам, що прибрали гору сміття!!!
    Надіємось на подальше сумління мешканців  прилеглих будинків.
  • Оксана

    Дякуємо комунальній службі, що "прибрали" сміття!!!
    "А воз и ныне там!"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up