Що або чим завершиться бажання Москви повоювати з США !

Що або чим завершиться бажання Москви повоювати з США !

Найперше необхідно розселитись або на тисячі км. удалитись від Москви

МБР летіти від США до Росії близько 20 хвилин, з АПЧ в океанах десь 10-15 хвилин. Приблизно стільки теоретично у Вас було б часу що б добігти до бомбосховища (до речі, Ви знаєте, де саме Ваше бомбосховище, де на Вас вистачить місць?), Значить забрати дітей зі школи або дитячого садка Ви вже не встигнете - у Вас буде тільки один шанс «врятувати свою шкуру». Ваші діти (якщо пощастить) загинуть швидко - від них залишиться тільки світла тінь на стіні, якщо не пощастить, то вони будуть вмирати довго від каліцтв і променевої хвороби з кривавим поносом

Любителям повоевать с США посвящается

 

Відео дня

Але це часи теоретичні, на практиці все набагато гірше. У 2014 році РФ втратила останній супутник раннього попередження про ракетний удар системи «Око», а нових зробити і вивести на орбіту так і не змогла. А це означає, що на все-про все у РФ буде хвилин 5-10 від моменту як радари побачать американські боєголовки з'явилися через радіо горизонту. Ще хвилин 5 піде на узгодження і передачу команд, значить сирени завиють тільки за 1-5 хвилин до перших ядерних вибухів.

Хоча якщо судити по історії з «челябінським метеоритом», який прилетів з боку США зі швидкістю всього в 2 рази більшою, ніж прилетять головні частини МБР, про початок ядерної війни Ви дізнаєтеся відразу від яскравого спалаху. Через кілька секунд до Вас прийде ударна хвиля, якщо Ви ще не випарувалися. Буде боляче.

Жителі Московської області помруть всі. Причому не від американських ядерних вибухів, а від атмосферних ядерних вибухів ПРО Москви.

Так, що якщо Ви на жаль виживете встигнувши в бомбосховищі, і виживе Ваша дочка, і Ви її знайдете, то погладжуючи її по голівці, коли її волосся будуть залишатися на ваших руках, а по ногах тектиме кривавий пронос викликаний на променеву хворобу, Ви зможете їй розповісти про те, як «Путін всіх переміг».

Якщо ж дочки у Вас ще немає, а Ви просто любите дівчинку, то дітей у Вас і не буде, здорових, будуть без ручок або ніжок, без голови або навпаки з двома головами. Радіація річ погана.

Ну і від себе безумовно хотілося б Вас «привітати» з ТАКОЮ «перемогою»!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up