Що буде з ЦРЛ? Відповідь хочуть почути профспілки і рада ветеранів

Що буде з ЦРЛ? Відповідь хочуть почути профспілки і рада ветеранів
  • В четвер, 17 листопада Козятинська рада ветеранів підтримана профспілками залізничниками зібралися на засідання, на якому мали заслухати запрошених на зустріч міського голову Тетяну Єрмолаєву та директора ЦРЛ Оксану Забазнову і почути від них що буде з Нового року з ЦРЛ?

Зустріч була призначена на 10 годину. Крім запрошених на слухання очільниці міста та директора ЦРЛ були запрошені представники преси. О 9.50 до ради ветеранів прийшла голова ради ветеранів ЦРЛ і принесла списки ветеранів медичної установи. На запитання від президії ради ради ветеранів, що в їхній лікарні відбувається та відповіла, що планується скорочення працівників медичної установа. В 9.57 рада ветеранів була готова приступити до слухань, тільки голова ради ветеранів Федір Кропива повідомив, що ще 3-и хвилини чекаємо на запрошених.

В ці три хвилини до ради ветеранів прийшла ведуча міського радіо Алла Буряченко і сказала, що в даний час по всій Україні повітряна тривога. Повідомила, як в ці хвилини все серйозно і що один з «Мопедів» знаходиться в повітряному просторі нашої громади. Тож всі ветерани і вона особисто повинна бути не на слуханнях, а у сховищі. Не погодитися з пані Аллою дійсно не можна. Ніхто не може ігнорувати повітряну тривогу для того й передбачені бомбосховища та укриття.

Відео дня

Запрошених в раді ветеранів чекали півтори години тільки вони через повітряну тривогу не прийшли. Тож вирішили направити міському голові та директору лікарні колективне письмове звернення на повторну зустріч, яка відбудеться у наступний четвер, 24 листопада.

Читайте також:

«Треба нам відстоювати цю лікарню»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Nataliya Viktorivna

    Да
  • Вера Могилевич

    Які всі каждодневники бідні бояться що будуть ,,бомбити,,,а ці що позмінно робим свою роботу в штатному режимі!

keyboard_arrow_up