Що хочуть мешканці від Юлі

Що хочуть мешканці від Юлі

Відкритий лист про допомогу

Відсунути кримінальну кандидатуру

Ми, працівники залізниці, висловлюємо глибоку стурбованість діяльністю колишнього регіонала, а нині вашого поплічника Олексія Кривопішина.

Адже під час перебування на посаді начальника Південно-Західної залізниці він заплямував себе причетністю до низки корупційних скандалів. За кошти платників податків Кривопішин побудував собі в Трускавці приватний санаторно-курортний комплекс “Світязь”.

Під час роботи на посаді керівника Південно-Західної залізниці Кривопішин створив корупційну схему “клонування” держструктур, створюючи на їхній базі власні підприємства. На базі Українського центру по обслуговуванню пасажирів залізничного транспорту було створено акціонерне товариство, контрольний пакет акцій якого належить дочці і дружині Кривопішина. У розпорядження зазначеного акціонерного товариства увійшов тризірковий готель “Експрес” з сучасним реабілітаційним оздоровчим комплексом, збудованим за кошти Укрзалізниці.

Відео дня

За часи правління Південно-Західною залізницею та перебування у Партії регіонів Кривопішин, під виглядом усунення аварій на залізничних об’єктах, побудував комплекс відпочинку Okimpik Village замість реабілітаційного центру для залізничників і ремонту в санаторії в Пущі-Водиці.

Горе-чиновник намагався використати потенціал обдурених залізничників для повернення на займану посаду. І зараз, проникнувши обманним шляхом в партію ВО “Батьківщина”, здійснює спроби в черговий раз зіграти на почуттях залізничників, знижуючи авторитет вашої партії.

Просимо прийняти виважене рішення щодо особи Кривопішина та не допустити до влади зрадників регіоналів.

Об’єднана ініціативна група працівників залізничних підприємств ст. Козятин

Повпливати на безгосподарність мера

Від імені жителів будинку, що знаходиться на вул. Катукова, 25, звертаюсь до вас як до народного депутата України та лідера ВО «Батьківщина» — політичної  сили, представник якої у 2015 році став міським головою міста Козятин, а саме Пузир Олександр Дмитрович.

У багатоповерховому будинку за адресою: вул.Катукова, 25 виникла ситуація, яка загрожує життю мешканців будинку, та яку міський голова Пузир О. Д. ігнорує вже близько трьох років. У результаті обстеження даху житлового будинку (акт від 05.12.2015 р.) комісією управління ЖКГ Козятинської міської ради встановлено, що, внаслідок протікання покрівлі, цегляні опори плит покриття даху піддаються руйнуванню. У результаті, несуча здатність згаданих плит зменшилася та виникла небезпека їх обвалу.

Починаючи з моменту встановлення небезпеки, ми, мешканці будинку, неодноразово звертались по допомогу до міського голови Пузира О. Д. Але майже три роки ми отримуємо лише одні відписки. Небезпека життю мешканців збільшується з кожним днем. Незважаючи на катастрофічно небезпечну ситуацію з покрівлею нашого багатоквартирного будинку, а також на постійні пусті обіцянки міського голови Пузира О. Д. профінансувати капітальний ремонт даху в 2015, 2016, 2017, 2018 роках, з моменту встановлення небезпеки для мешканців будинку не було вчинено жодної дії для виправлення ситуації. Треба додати, що головою бюджетної комісії Козятинської міської ради є також представник ВО «Батьківщина».

Натомість, міським головою витрачаються колосальні суми з міського бюджету на ремонти кабінетів працівників міської ради, на насадження туй (які через півроку всохли) та багато інших не першочергових потреб.

Крім того, з листопада 2017 року виконком збільшив комунальні тарифи на обслуговування будинків. Якимось дивом, необґрунтовано, мешканцям нашого будинку встановлено найбільший тариф у місті, хоча якість надання послуг не відповідає навіть найменшому тарифу.

При чому такі дії міського голови, як представника ВО«Батьківщина», повністю суперечать стратегії вашої партії та вашим публічним виступам. Це зменшує довіру людей до вашої політичної сили та негативно впливає на рейтинг ВО «Батьківщина».

Просимо вас посприяти вирішенню нашої проблеми, повпливати на керівництво нашого міста, щоб діти, інваліди, пенсіонери та інші жителі нашого будинку не залишились без житла.

Додатки: копії актів обстеження даху, листів та заяви за підписом жителів будинку в кількості 48 осіб.

Сичевська Л.К.

 

Як таке може бути?

Про звернення до Юлії Тимошенко від партії “Наш Край” розповів місцевий лідер Олександр Гвелесіані.

— У міській раді склалася дивна ситуація. Коли на всіх рівнях Юлія Володимирівна говорить про те, що нинішня влада, тобто Порошенко, пресують її (не дають виходу на радіо, на медіа простір), в той же час у Козятині, в міській раді, в “обнімку” спільно працюють представники депутатів від “Батьківщини” і Блоку Петра Порошенка. Запитання: “Як ставиться до того, що на місцевому рівні існують такі дивні коаліції. Це все одно, що у Верховній Раді “Батьківщина” і Ляшко об’єдналися.

Наступне питання, яке поставили і не почули відповіді, бо, після невдалої зустрічі у Вінниці, мабуть, іміджмейкери їй порадили не втручатися в дискусію. Хоча в оголошенні у Юлії Володимирівни було написано: “Нам є про що поговорити”. Багато людей прийшли з цікавості і значна частина — з бажанням поговорити, поставити питання, почути конкретні відповіді, а не стереотипні, уже багато раз чувані нами розмови Юлії Володимирівни на телебаченні, в пресі, про те, як вона бачить “Нову українську політику”. Друге питання складалося таким чином, що міська коаліція, в якій головну роль відіграє “Батьківщина”, завдяки більшості, яку очолює міський голова, віддають значну перевагу фінансуванню силових структур (служба безпеки України, поліція, прокуратура). У той же час на соціальні питання, які турбують більшість населення міста, фінансування досить обмежене, а інколи і, навіть, не достатнє. А це:

  • підтримка освіти;

  • кошти на розвиток медицини в Козятині;

  • кошти на соціальний захист пенсіонерів і малозабезпечених сімей.

Цікаво було дізнатися, чи підтримує Юлія Володимирівна, як кандидат у президенти, таку манеру поведінки місцевих представників “Батьківщини”.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:57 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up