Що не кажи, а це дійсно була політична акція, до якої приклав руку і наш гарант

Що не кажи, а це дійсно була політична акція, до якої приклав руку і наш гарант

Хто як завгодно може ставитися до діючого президента, але його дії, що несуть користь Україні, вважаю повинен підтримувати кожен свідомий громадянин.

Так от, спершу про добре

Акція "Хресна хода на честь 1030-річчя хрещення Русі-України і підтримки автокефалії української православної церкви" вдалась. Цією ходою українське суспільство показало свою єдність, згуртованість і підтримку створення незалежних інституції. У акції взяло участь приблизно 65000 людей. І вже це дуже добрий знак, тому що це вперше, коли на підтримку УПЦ (КП) вийшло більше людей, ніж на аналогічні акції МП. Можна сказати, що це початок кінця впливу МП на українське суспільство. Люди їхали зі всіх країв та земель України, їх було дійсно дуже багато і навколо була дуже добра і радісна атмосфера. Найбільшу делегацію, на мій суб'єктивний погляд, надав Харків, і це теж добрий знак, так як це схід України, де московський вплив дуже великий. Я вперше в житті зіштовхнувся з тим, що в Харкові не можна було придбати квиток, ані на автобус, ані на потяг до Києва. І це свідчить про те, що крім організованих прочан, ще дуже багато людей поїхало самостійно.

Ну а тепер додам трішечки дьогтю.

І цією ложкою дьогтю було участь влади у ході. А це і заходи безпеки, які блокували вільне пересування людей й час проведення ходи.

Відео дня

Людей на ході мого бути значно більше, якби організатори потурбувалися за людей, як Христос завжди турбувався за свою паству, Ісус ніколи і ніде на казав про самокатування або про мордування інших.

Багато хто з люду не витримали такої спеки, й розійшлися ще до початку ходи. Коли я повертався, йдучи на зустріч колоні, то бачив багато люду, що ховались від спеки в тіні дерев та будинків. На мій погляд, саму ходу треба було проводити рано-вранці, коли немає такої спеки, і це дійсно була б турбота про ближнього свого.

Багато незручностей для людей зробила участь президента в цій ході. По-перше, це паркани, котрі поставили у впродовж всієї ходи, що дуже заважало людям; по-друге, це занадто велика кількість так званих охоронців, які були на кожному кроці; і по-третє, це неможливість більшості прочан завершити хресну ходу через перекриття вулиці біля Михайлівського собору і недопущення їх до пам'ятника Володимиру. Так от пане президент, або ви ходіть з усім народом, або якщо ви боїтесь власного народу, тоді організовуйте для себе іншу окрему ходу й не заважайте добрим християнам. Також дуже сумним був той факт, що коли процесія не зупинилася біля стіни пам'яті загиблих в Україно-російській війні, і це теж вважаю на совісті президента.

Але не дивлячись ні на що, дякувати Богу, хода відбулась.

Слава Ісусу Христу і слава Україні!

Alex Che, Facebook

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1884658544914114&id=100001099600399&refid=12&ref=dbl&__tn__=%2As

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up