Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (3 -9 червня)?

Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (3 -9 червня)?

Початок наступного тижня буде означати нові ризики для національної валюти, пов'язані з виплатою і виведенням дивідендів компаніями-нерезидентами
 

Залишається неясним, чи продовжать нерезиденти продавати валюту для купівлі державних цінних паперів або, навпаки, почнуть фіксувати прибуток і продавати долари.

Як повідомляє сайт «Курс грошей», не можна впевнено стверджувати, який тренд ми побачимо на наступному тижні: продовження росту або корекцію. У зв'язку з цим діапазон коливань готівкового долара слід розширити до 26,50-27,20 гривень. І навіть такий широкий діапазон може за фактом виявитися недостатнім, як це було на минулому тижні.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX, ситуація на якому наступного тижня буде прямо залежати від ескалації або, навпаки, затихання торгової війни між США і Китаєм.

Відео дня

Є шанс побачити невелике зростання євро. Тому передбачуваний діапазон коливань має сенс зрушити вгору, до 1,1100-1,1300 долара за євро.

В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 29,55 до 30,20 гривень за один євро. Що стосується курсу російського рубля, шанси побачити його подальше ослаблення досить високі. Діапазон, в якому буде торгуватися рубль на наступному тижні, складе 64-66 рублів за долар, і не можна виключити ослаблення до 67 рублів за долар.

В Україні готівковий рубль на наступному тижні будуть продавати за ціною 4,05-4,15 гривень за 10 російських рублів.
Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up