Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (6 - 12 травня)?

Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (6 - 12 травня)?
  • Цей робочий тиждень буде довгим: через перенесення робочого дня з 30 квітня на 11 травня він буде включати і суботу. Правда, працювати все одно будемо 5 днів, тому що 9 травня - офіційне свято і вихідний день.

 

Вважається, що на цьому тижні всі повертаються до звичного ділового ритму після «довгих вихідних», під час яких багато зробили собі відпустку. Очікується зростання активності на міжбанківському валютному ринку, повідомляє сайт «Курс грошей».

Крім того, 7 травня Міністерство фінансів планує проведення чергового розміщення облігацій внутрішньої держпозики (ОВДП). Це буде перше розміщення ОВДП після зниження облікової ставки Національного банку, і багатьох цікавить, чи збережеться інтерес до державних цінних паперів в іноземних інвесторів: адже завдяки цьому останні місяці країна мала стабільний додатковий приплив валюти.

  • Передбачуваний діапазон коливань ціни готівкового долара на наступному тижні - 26,50-27,00 гривень за долар. Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX.

Можливе невелике зростання євро до американського долара. В перспективі євро все одно продовжить падіння. Передбачуваний діапазон коливань той же - 1,1090-1,1335 долара за євро.

Відео дня
  • В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 29,50 до 30,10 гривень за один євро.

Що стосується курсу російського рубля, його ціна буде коливатися в діапазоні 64,00- 66,00 рублів за долар; в перспективі можливе падіння до 67 рублів за долар.

  • В Україні готівковий рубль на наступному тижні будуть продавати за ціною 4,05-4,15 гривень за 10 російських рублів.
     

Ольга Бобрусь 

Читайте ще:

Що чекає гривню в найближчі 5 років
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up