Що очікує долар, євро та рубль після обрання глави єдиної Української церкви?

Що очікує долар, євро та рубль після обрання глави єдиної Української церкви?

Об'єднавчий церковний Собор, на якому обрали главу єдиної Української автокефальної церкви, має величезне політичне значення. Які прогнози дають економічні експерти щодо курсу валют, читайте далі.
 

Дуже важливо, наскільки спокійно відреагують у Україні, чи будуть провокації в країні і на фронті. Якщо все пройде спокійно, можна припустити, що сильних коливань на наступному тижні ми не побачимо, повідомляє сайт «Курс грошей».

В такому випадку готівковий долар буде торгуватися в діапазоні 27,95-28,25 гривень. У разі будь-якого «форс-мажору» можливий більш істотне зростання долара. Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX. Швидше за все, підвищена волатильність, що спостерігалася на минулому тижні, буде мати місце і на наступній.

Передбачуваний діапазон котирувань євро в світі на наступному тижні - 1,1200-1,1450 долара за євро. В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 31,50 до 32,00 гривень за один євро. Російський рубль продовжить коливання в інтервалі 66-67 рублів за долар.

Відео дня

В Україні готівковий рубль на наступному тижні буде торгуватися в діапазоні 4,15-4,25 гривень за 10 російських рублів.
Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up