Що почитати: у бібліотеці оформили поличку з творчістю французького класика

Що почитати: у бібліотеці оформили поличку з творчістю французького класика
  • Сьогодні 170 річниця від дня народження Гі де Мопассана.
  • Центральна районна бібліотека знайомить козятинчан із творчістю французького письменника.

У Центральній районній бібліотеці на вас чекає тематична виставка "Життя і творчість Гі де Мопасана". Тут ви можете побачити романи відомого французького класика. Найпопулярніший серед них - "Милий друг". Події розгортаються у Франції XIX століття. Роман розповідає історію молодого журналіста Жоржа Дюруа, який використовував жінок, щоб побудувати кар'єру.

Другий відомий роман Гі де Мопасана "Життя" розповідає про дівочі ілюзії та їх крах. Це, до речі, перший роман французького письменника. Сімнадцятирічна Жанна закохується і з часом розуміє, що кохання - це зовсім не те, що вона собі уявляла.

Ще один роман, який можна почитати у нашій бібліотеці - "Пампушка". Його автор написав у віці 29 років. Розповідає про подорож диліжансом, серед пасажирів якого - повія на ім'я Пампушка.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up