Що важливого відбулося вчора, 26 лютого? ТОП новин

Що важливого відбулося вчора, 26 лютого? ТОП новин
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за вчора, 26 лютого, аби нагадати вам популярні матеріали на сайті kazatin.com. 
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП  минулої доби
     

 

Змінили розклад руху Христинівського дизеля

Потяг «Козятин-Хористинівка» мав курсувати з таким розкладом: прибуття в Козятин о 14.40, відправлення — о 14.49. Періодичність — по 3,4, 6,7 дням тижня.

Як стало відомо, від сьогодні, 26 лютого 2020 року, години прибуття дизеля в Козятин змінили —час прибуття о 13.45, час відправлення о 13. 57.

Мають право на землю, але не можуть її взяти

Відео дня

Минулого тижня в редакцію газети «RIA-Козятин» зателефонував Володимир Цимбалюк. Він повідомив, що захищає інтереси АТОвців, які боронили українську землю на сході України. З невідомих причин колишні військові не можуть отримати земельну ділянку для ведення сільського господарства. Правозахисник вважає, що АТОвці не можуть отримати землю через позицію Управління держгеокадастру Козятинського району. Тож на чергову зустріч з держслужбовцями адвокат запросив представника преси.

Спортивні анонси: де гратимуть у баскетбол та футбол

У суботу, 29 лютого та неділю, 1 березня, відбудуться районні сільські спортивні ігри Козятинщини. Змагатимуться з баскетболу в спортивній залі глуховецької школи. Початок ігор о 10.00. В баскетбольних баталіях прийматимуть участь чоловічі та жіночі збірні команди сільських та селищних територіальних громад Козятинщини.
Також 29 лютого об 11.00 в спортивній залі залізничного училища відбудеться Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед ветеранів 40+ за участю козятинського «Моноліту» та команд зі Стрижавки та Хмільника.

Напгадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up