Щоб бачити, потрібно 100 тисяч гривень: козятинчанин Богдан Фурманець потребує допомоги

Щоб бачити, потрібно 100 тисяч гривень: козятинчанин Богдан Фурманець потребує допомоги
  • У соцмережах козятинчани активно поширюють пост про допомогу нашому земляку — 22-річному Богдану Фурманцю. З 4 років він веде нерівний бій з цукровим діабетом та супутніми хворобами. Щорічні реанімації та планові госпіталізації у обласних лікарнях фінансово виснажили родину. А 15 липня 2021 року лікар-офтальмолог призначив негайну операцію для відновлення зору.

«Допоможіть врятувати зір хлопцю - інваліду». Саме так починається пост про допомогу Богдану. Пишуть, що станом на 15 вересня вже введено ряд препаратів у очі та проведено хірургічне втручання. Але попереду довгий шлях реабілітації та ряд операцій.

— Витрати склали понад 40 тис. Просимо долучитись усіх небайдужих, — пишуть Артем Фурманець разом з Сергеєм Фурманецом і Lydmila Furmanets. — На сьогодні зір Богдана 0,1. А хлопцеві лише 22 роки, життя попереду... На жаль, якість життя залежить від фінансових можливостей родини. Протягом 15 років на лікування витрачено понад 200 тис.

Відео дня

На операції з відновлення зору (а їх планують 4) потрібно зібрати 100 тис. гривень. Це захмарна сума для родини, тому просимо усіх небайдужих людей допомогти

Номер карти батька для переказу коштів

4149499148723123 Фурманець Сергій Вікторович

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Athar Vampirum

    За те, шо ця сучара видала, йому не тільки очі треба вибрати. Добре, шо операція не сильно й допомогла >:D
  • Надія Пилипчук

    +
  • Мила Матвийчук Степовая

    Господи допоможи одужати +++++++++++++++++++
  • Галина Власюк Коліжук

    ++++++++++++++++++++++++++++

keyboard_arrow_up