Щоб стати профі у футболі, треба в ранньому віці грати за дорослими правилами

Щоб стати профі у футболі, треба в ранньому віці грати за дорослими правилами
  • В минулий четвер, 29 грудня, у залі Хмільницької ДЮСШ відбувся турнір з міні футболу серед юнаків 2012 р.н.
  • В змаганнях взяли участь 4 команди серед яких були гравці Козятинського «Локомотива».
  • Хто став чемпіоном і призерами Новорічного турніру — у нашій розповіді

В залі Хмільницької Дитячо-юнацької спортивної школи змагалися футболісти з Калинівки, Козятина, Хмільника та команда «Олімпієць» сусідньої Житомирської області. До речі, футбольні федерації Вінницької і Житомирської областей проводять відкриті чемпіонати різного рівня. Тож поява «Олімпійця» Житомир на турнірі у Хмільнику не було несподіванкою чи великою новиною.

За регламентом змагань команди грали за коловою системою. Жереб розпорядився лише за черговістю команд виходу на манеж.

Після трьох зіграних матчів наш «Локомотив» набрав 6 очок і став срібним призером турніру. В першій грі наші земляки перемогли «Олімпієць» Житомир з рахунком 1:0. В другій грі поступилися чемпіону змагань команді Калинівки з рахунком 1:5. В третій грі команда міста залізничників перемогла ровесників із Хмільника з рахунком 3:0. Команда Калинівки — чемпіон, вона за підсумком трьох ігор набрала 7 очок. Но один пункт менше у «Локомотива».

Відео дня

 

Бронзовим призером став «Олімпієць». Команда Хмільника майже на рівних грала з усіма суперниками тільки на цьому турнірі вона посіла четверте місце.

Кращим гравцем організатори турніру визнали Нікіту Рудзевича з ФК «Локомотив» Козятин. Ще одна майбутня зірка «Локомотива», страж воріт команди Денис Шевчук. Воротник «Локомотива» весь у тата Олександра. Тільки мабуть, навпаки, що тато вдався у сина. Голова Козятинської федерації футболу Олександр Шевчук одяг рукавиці голкіпера в команді ветеранів «Моноліта», коли його син вже добре відбивав м’ячі.

Самим футболістам сподобалося, що вони грали за всіма правилами дорослого футзалу, де за кожне неправильне введення м’яча в гру з бокової лінії м’яч переходив гравцям команди супернику та коли воротар може торкатися м’яча ногами на своїй половині поля лише один раз. Повторно торкатися його можна, якщо він перейшов на іншу половину поля. Правила в футзалі по дорослому це формат розвитку юних футболістів у ранньому віці — наголосили організатори турніру.

Читайте також:

У Самгородку пройшов благодійний турнір із волейболу пам’яті Петера Вагнера
Футбольний клуб «Локомотив» відновлює свої тренування для діток 4-5 років. Контакти

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up