«Щодня йде мінімум шість тисяч»: родина Цимбарович просить допомоги на лікування Діани

«Щодня йде мінімум шість тисяч»: родина Цимбарович просить допомоги на лікування Діани
  • Стан дівчини і досі залишається стабільно-важкий. Через махінації шахраїв змінили номер банківської картки.
  • Наразі важлива  кожна гривня

Нагадаємо, минулого тижня у родині Цимбарович трапилось нещастя — під вагон вантажного поїзду потрапила їхня 17-річна донька Діана. У Вінницькій обласній дитячі лікарня Діані зробили операцію по ампутуванню руки. В той же день підключилися і шахраї.Кіберзлочинці підживилися більш як на сорок тисяч. Гроші, які люди перераховували родині Цимбарович на лікування доньки, вкрали.

Родина шокована тим що сталося. Поміняли номер картки і звертається за допомогою до небайдужих людей. Адже лікування дівчини дороговартісне. Її стан і досі стабільно-важкий.

— В неї постійно температура, — розповідає газеті брат Діани Андрій. — На нозі роблять болючі перев’язки. Сьогодні (1 березня) мають робити першу операцію. Завтра — ще одну. Щодня йде мінімум шість тисяч гривень. Одна крапельниця (білки для  крові) — близько двох тисяч. Їй двічі робили переливання крові. Крім того, в Діани нестабільний емоційний стан. Наприклад, позавчора (27 лютого) їла з апетитом, все було більш-менш добре. Наступного дня вже нервувала, показувала характер.  Біля сестри постійно мати. Я теж приїзжджаю, але щодня не можу, бо і робота, і сім'я.

Відео дня

Родина Цимбарович щиро вдячна всім, хто підтримує їх у важку хвилину. І просить допомогти зібрати кошти на подальше лікування Діани.

                     Оновлена картка ПриватБанк 

             5168 7574 2581 6123 Тетяна Цимбарович

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Галина Сорокопуд

    ++++++
  • Олена Пуцак Коверда

    +++++++
  • Роман Михальчук

    Перерахував на вказану карту ще трішки, видужуйте як найшвишде
  • Інна Мельник

    Тримайся Діанка, Ти, надзвичайно сильна дівчинка!

    Artur Edu reply Інна Мельник

    Надзвичайно тупа дівчинка, яка сама влізла під вагон. Зараз її чекають злидні до кінця життя. Ніхто заміж не покличе та роботу не знайде. Може її ситуація надихне інших, щоб задумались де перелазити.

    Fatal 13 reply Artur Edu

    Вже як сталось. І заткнись вже, розумне якє
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up