Сервіс «InfoTAX». Для платників податків розширили кількість онлайн послуг

Сервіс «InfoTAX». Для платників податків розширили кількість онлайн послуг
  • Сервіс «InfoTAX» запустили торік. На початку 2021 року його можливості розширили, чим спростили доступ до інформації.
  • Платники податків тепер можуть знайти відповіді на актуальні питання, не виходячи з дому чи офісу.
     

Державна податкова служба України запустила у 2020 році сервіс «InfoTAX».

«За допомогою цієї послуги платники податків через месенджери Telegram та Viber мають можливість отримувати необхідну та актуальну інформацію. Зокрема, про стан розрахунків з бюджетом; свої реєстраційні та облікові дані; результати обробки документів; а також нагадування про строки подання звітності та сплати податків», — зазначають у прес-службі ДПС України.
На сьогодні InfoTAX надає близько 20 сервісів. З початку поточного року запровадили новий етап сервісу, який надаватиме такі можливості:

  • передзаповнення звітності для платників єдиного податку;
  • перехід до сплати податків у «два кліки»;
  • оповіщення про виникнення податкового боргу, а також про можливість виникнення податкового боргу у разі несвоєчасної сплати.
     

Як скористатися сервісом?

Відео дня

Для доступу до сервісу необхідно в одному із месенджерів (наприклад, у Telegram) знайти InfoTAX, далі перейти за посиланням до Електронного кабінету, ідентифікуватися за допомогою електронного цифрового підпису і надалі завершити налаштування нового сервісу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up