Шановні виборці Козятина і Козятинського району!

Шановні виборці Козятина і Козятинського району!
  • Сьогодні ми стоїмо перед важливим вибором — заховатися у своїй мушлі й робити вигляд, що все навколо нас суперово, чи зайняти активну позицію й повстати проти старої корумпованої влади, старого злиденного життя.

Для себе свій вибір я зробив, тому я разом із політичної партією “Слуга народу”.

Я, МАКСИМЕНКО Юрій — єдиний кандидат від цієї політичної сили у 13 одномандатному виборчому окрузі.

Для чого я це роблю? Бо я така ж звичайна людина як ви. Я знаю як виживають на копійки пенсіонери, як мерзнуть взимку у холодних будинках люди, бо тих мізерних кубів газу, які отримують по субсидії, не вистачає для обігріву приміщення, а на більше — не вистачає грошей, як батьки хворих дітей оббивають усі пороги, щоб зібрати потрібну недосяжну суму на лікування дитини, як українські військові, які повертаються зі Сходу, залишаються наодинці зі своїми проблемами. Займаючись благодійною допомогою, я чув їх зворушливі розповіді, їх крик душі.

Відео дня

Я переконаний, Україна потребує змін. Вибори Зеленського — перша хвиля змін. Попри потужну пропаганду і спроби підкупу, народ висловив свою волю і обрав Зеленського. Але старі політики нічого не зрозуміли і нічого не навчилися — про це свідчить діяльність нинішнього парламенту.

Зараз ми запустили другу хвилю — ведемо до парламенту чесних і порядних людей, які готові служити народу, а не власній кишені чи олігархічним кланам.

Після цього буде третя хвиля — формування професійного уряду народної довіри, перезавантаження органів виконавчої влади та правоохоронних органів.

Все це заради однієї мети — побудувати країну, в якій хочеться жити і яку ми залишимо у спадок своїм нащадкам. Партія “Слуга народу” - це вчителі і військові, аграрії і медики, підприємці і науковці. Приєднуйтесь! Залишайте свої мушлі, не будьте байдужими.

Приходьте на вибори 21 липня 2019 року та підтримайте мене МАКСИМЕНКА Юрія.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up