«Шерифи» будуть оберігати місцевих мешканців: у Махнівці відкрили поліцейську станцію

«Шерифи» будуть оберігати місцевих мешканців: у Махнівці відкрили поліцейську станцію
Майор поліції Володимир Білоус та капітан поліції Артем Ільчук працюватимуть на території села Махнівка. Цьогоріч офіцери отримали свідоцтва про закінчення курсів спеціалізації.
  • Сьогодні, 27 жовтня в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у селах Уланів та Махнівка запрацювали 71-ша та 72-га поліцейські станції. Відтепер допомагати і захищати громадян тут будуть четверо досвідчених офіцерів, які не перший рік служить в лавах Національної поліції України.
  • Додають — поліцейські станції обслуговуватимуть 37 населених пунктів

 

Про це повідомляє Поліція Вінницької області

Офіцери громади, які працюватимуть на цих станціях, обслуговуватимуть 37 населених пунктів, де проживає понад 24 тисячі громадян.

Два капітани поліції Віктор Залуцький і Павло Глодний цілодобово надаватимуть поліцейські послуги мешканцям села Уланів, а майор поліції Володимир Білоус та капітан поліції Артем Ільчук працюватимуть на території села Махнівка. Цьогоріч офіцери отримали свідоцтва про закінчення курсів спеціалізації.

Відео дня

— Завданням поліцейського офіцера громади є забезпечення правопорядку на території обслуговування, своєчасне реагувати на звернення людей та запобігання вчинення правопорушень. Відсьогодні українські «шерифи» будуть оберігати та захищати спокій місцевих мешканців, — йдеться у повідомленні

За плідну співпрацю з органами та підрозділами Національної поліції Вінниччини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» Іван Іщенко вручив подяки головам Уланівської та Махнівської територіальних громад Олександру Гоцуляку та Павлу Кузьмінському, а також директору товариства «Уланівська будівельна компанія» Андраніку Согояну та приватному підприємцю Юрію Котенкевичу.

Під час заходу очільник поліції вручив офіцерам громади ключі від службових автомобілів Renault Duster, придбаних за кошти Національної поліції України та територіальних громад.

Нагадаємо, як у Кордишівці запрацювала поліцейська станція

А також як урочисто відкривали поліцейську станцію Глуховецької територіальної громади в смт Бродецьке.

Читайте по темі:

Поліцейські офіцери громад Вінниччини, серед яких і козятинська, отримали нові автомобілі

Як з поліцейськими офіцерами громади на Козятинщині?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вадим

    А Чим вони відрізняються від дільничного?
  • Зоя Андрощук

    Вони вже статус мають що були там
  • Елена Дерелюк

    Не з нашими щастям
  • Людмила Кесарчук

    Досвідчені офіцери зараз мають бути зовсім в іншому місці і захищати свою країну.

keyboard_arrow_up