Шевченко втримався на посаді

Шевченко втримався на посаді

Цьому слугував товариський матч з Словаччиною

У п'ятницю, 12 листопада, збірна України з футболу зіграла товариський матч з словаками з результатом 2:1. Проходила гра на “Арені Львів”. У цьому матчі в українців було велике бажання перемогти. Адже вони не потрапили на фінальну стадію  чемпіонату світу. А тренеру команди Андрію Шевченку хотілося довести керівництву українського футболу, що його перемоги ще попереду. І з його відставкою з поста тренера збірної доведеться зачекати.

З тих прізвищ, що з'явилися в протоколі на гру, стало зрозуміло, що Шевченко готує нову команду до Євро-2020. З’явилися в збірній чотири дебютанти. Коломоєць, який вийшов в основі та  Андрієвський, Мякушко, Шабанов. Троє останніх виходили на заміни. Не відомо, яка роль в цій команді відведена Ротаню? Руслан має великий авторитет у футболі, тільки чи вистачить сил віковому футболісту в оновленій збірній до 2020 року.  

На початку гри, з точки зору атак, українці виглядали переконливіше. Команда демонструвала швидкий і цікавий футбол. Якщо тренер хотів перевірити зв’язки в лініях, то зв’язка Марлос-Ярмоленко в спарингу себе виправдала. Але до ударів по воротах словаків справа рідко доходила. Коноплянку і Ярмоленка захист словаків витискав на край поля. А подачі м’яча в карний майданчик гостей переривалися захистом словацької команди.

Відео дня

Вони й повели в рахунку на 10 хвилині зустрічі. Гості виконали штрафний удар. М’яч в повітрі знайшов голову Гамшика. Воротар українців удар головою словака відбив перед собою. Найпроворнішим був Штетіна, він і добив м’яч у ворота П’ятова.

Зрівняли рахунок наші спортсмени, коли йшла 39 хвилина зустрічі.  Український  бразилець Марлос вступив у пресинг, відібрав м’яч і зробив передачу на Ярмоленка. Андрій не став перекладати його під ударну ліву, а пробив правою. Так рахунок став нічийнім. 1:1 і до кінця першого тайму не змінився.

На другу половину зустрічі гості вийшли на футбольне поле, зробивши три заміни. Вони заграли мобільніше та за гостротою українська команда виглядала переконливіше. А на 54 хвилині, отримавши простір, Коноплянка вивів наших земляків вперед. Рахунок став 2:1.

Євген з-під захисника пробив по воротах. Страж воріт суперника зреагував з запізненням, коли шкіряна кулька опинилася в сітці воріт. Та перемогу наша команда відстояла з великими труднощами. У воротах П’ятова замінив Коваль. Тож на долю Максима випали всі небезпечні моменти під завісу матчу.

Удар Грошовскі зі штрафного відбила поперечина воріт, а ще був удар Беро, який ледве не покарав наших гравців за неузгоджені дії біля власних воріт. Бракувало влучності й удару словака Шкртела. Українці грали добре, поки застосовували пресинг. Тоді вони повертали м’яч під свій контроль відразу. Наші хлопці діяли ефективно, поки для пресингу вистачало сил. Якраз сил, щоб пресингувати суперника протягом всього матчу, вистачило тільки на 77 хвилин гри. А 13 хвилин, що залишилися, плюс 4 компенсовані арбітром вже домінували гості.

Переможців не судять. Тільки, якщо тренер в контрольній грі хоче перевірити молодь, то М’якушка потрібно було випускати на поле не за хвилину до завершення гри, а значно раніше. І повинен був Сергій замінити Коломойця, який нічим себе не проявив. Та робив цю заміну Шевченко не для М’якушка чи збірної, а для виконкому федерації футболу, який і залишив тренера на посаді.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up