Шкільний випуск. У Козятині відзначили медалістів, переможців олімпіад та кращих спортсменів

Шкільний випуск. У Козятині відзначили медалістів, переможців олімпіад та кращих спортсменів
Фото з сайту козятинської міської ради

Сьогодні, 31 липня, 175 козятинських випускників отримали атестати про закінчення шкіл. Більшості з них документи вручали у стінах рідних закладів. Кращі з кращих – у мерії.

Цьогоріч в Козятині 28 випускників закінчили школу із золотою медаллю, троє - зі срібною. Також вітали 19 вчорашніх школярів, які брали участь і перемагали у олімпіадах, творчих конкурсах та спортивних змаганнях. Усі вони отримали подарунки та теплі слова.  

Звертаючись до молоді, міський голова Олександр Пузир наголосив, що вони є гордістю не лише своїх батьків, а й усього міста, а численні відзнаки – це результат старанної та наполегливої роботи вчителів та учнів. А те, що у випускників досить високий рівень знань, довели підсумки зовнішнього незалежного оцінювання.

«Ми пишаємося вашими творчими, спортивними здобутками, успіхами у навчанні, горді вашою впевненою громадянською позицією», – такими словами привітав усіх випускників 2019-2020 навчального року Олександр  Пузир – про це йдеться на сайті міської ради..

Відео дня

Міський голова також подякував усім педагогічним працівникам за працю, зазначивши, що вони зуміли швидко перебудуватися і продовжити навчати дітей в умовах карантинних обмежень, і побажав їм подальших успіхів і наснаги. Слова подяки за виховання і підтримку від міського голови прозвучали і на адресу батьків.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up