Школярі з Широкої греблі гостювали у рятувальників

Школярі з Широкої греблі гостювали у рятувальників

У п'ятницю, 18 жовтня на екскурсію до рятувальникіі Козятина завітали школярі Широкогребельського ЗНВК "Школа-дитячий садок" І-ІІІ ступенів. Дітям розповіли про дотримання правил безпеки у побуті та нагадали чіткий алгоритм дій у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації.

Під час екскурсії рятувальники ознайомили дітей з життям районних підрозділів, продемонстрували пожежно-рятувальну техніку та озброєння, що знаходиться на озброєнні Служби порятунку, розповіли про їхні технічні можливості та застосування.

Протягом екскурсій рятувальники також роз’яснили дітям правила безпеки у осінньо-зимовий період, розповіли як діяти у випадку пожеж, пояснили як потрібно поводити себе у лісах та на водоймах, аби не сталося біди.

По завершенню, всі бажаючі могли посидіти в кабіні пожежного автомобіля, приміряти бойовий одяг рятувальника та сфотографуватись біля спецтехніки.

Відео дня

Надзвичайники кажуть, що зустрічі зі школярами були повчальними, корисними та цікавими, адже діти залишилися задоволені.


За інформацією сторінки «Козятинські рятувальники Вінничинни» 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up