Школярям розповіли про правила безпечної поведінки з вибуховими предметами

Школярям розповіли про правила безпечної поведінки з вибуховими предметами
  • В Україні через бойові дії зросли загрози від вибухонебезпечних предметів. Найчастіше їх жертвами стають діти, які навіть не усвідомлюють небезпеку, яку становлять ці предмети.
  • Третьокласникам першого ліцею показали лялькову виставу «Небезпечні знахідки зайчика», аби проінформувати про можливу небезпеку. На захід також завітали рятувальники.

Година спілкування «Небезпечні предмети» відбулася у Козятинській міській бібліотеці. Слухачі — учні 3-А класу ліцею №1.

— Міни, боєприпаси різного типу, їхні уламки, розтяжки можуть завдати непоправної шкоди та навіть відібрати життя, — зазначають у повідомленні на офіційній сторінці бібліотеки. — Тому  важливо навчити дітей правил безпечної поведінки з вибуховими предметами як на вулиці, так і вдома.

Відео дня

Під час заходу бібліотекар Наталія Кісарчук разом з учасниками лялькового театру «Кольорове диве» підготували лялькову виставу «Небезпечні знахідки зайчика». 

Були запрошені на захід і працівники ДСНС. Рятувальники розповіли учням про правила поводження з вибухонебезпечними предмети, про їхню загрозу для життя. 

Ще учням продемонстрували спецодяг, який використовується під час гасіння пожеж та подоланні надзвичайних ситуацій.  

Також діти переглянули цікаву та змістовну презентацію «Урок безпеки».

Довідка

 

Читайте також:

«Найбільша з часів нашого плетіння». У Козятині для захисників виготовили маскувальну сітку

На Вінниччині знайшли уламки крилатої ракети, яку збили вчора

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up