Шлагбаум простояв менше часу, ніж його споруджували

Шлагбаум простояв менше часу, ніж його споруджували

Ще не закінчилась судова тяганина між підприємцем Петриком і мешканцями вулиці Осипенка, як з’явились нові жертви

Газета вже повідомляла, що посварилися два підприємці. І один з них (Бірюков) перекрив виїзд автівкам іншого. Не маючи виїзду,  Петрик став їздити вулицями Осипенка та Сєдова, розбиваючи дорогу. Мешканці цих вулиць зверталися за допомогою в міську раду. Тільки людей почули тоді, коли до процесу підключилася преса. Тоді міська влада прийняла рішення поставити пристрої, обмеживши висоту траспортних засобів (так званий шлагбаум). Тільки зі сторони вулиці Осипенка він простояв менше часу, ніж його споруджували.

Тиждень тому приїхав на місце події районний очільник. Про це розповідають очевидці. Скерував зняти шлагбаум. І невідомі особи зняли  обмежувальний пристрій для високогабаритного транспорту із сторони вулиці Седова.

Знову поїхали фури руйнувати дороги, які не призначені для важкого транспорту. Серед вулиць, які потерпають від транспорту підприємця, тепер і вулиця Матросова. Не вся, а тільки та ділянка дороги, де ходять діти до школи, де прокладена газова магістраль та артерія водогону. Важкий автопарк підприємця розбив дорогу до такого стану, що мешканці мають намір перейти на чоботи. А діти, мабуть, сидітимуть вдома — немає таких чобіт, щоб можна було подолати ті калюжі.

Відео дня

— Як ставили шлагбауми, тоді міська влада прийняла соломонове рішення, — кажуть жильці вулиці Матросова. — Перекрила рух обом підприємцям, щоб вони помирились і знайшли спільне рішення. Чи говорили підприємці на цю тему, нам не відомо. Та пан Бірюков вирішив проблему виїзду транспорту, а пан Петрик — ні. Єдине, що він домігся зробити, це перекрити нам воду. Казав, буде мені виїзд, буде вам вода. Ми змушені були прокласти нову водяну магістраль...

А ще жителі вулиці Матросова не розуміють, чому від сварки підприємців мають страждати люди? Ці машини з дошками не повинні їздити вулицями ще й тому, що це небезпечно. Дошки на лісовозі витанцьовують якийсь танець, викручуючись в різні боки та підскакуючи вверх та вниз.

— Ми нічого не вимагаємо, — кажуть люди. — Якщо є якась ямка на дорозі, ми засипаємо її самі. Але чому повинні ходити з острахом біля своїх домівок? Одного з мешканців зачепило дошкою з лісовоза і тепер він скаржиться на біль у плечі...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Poselokavtodor

    Матросова (та частина, яка наближена до вулиці Івана Франка), і без фур зникає. Ями з 5х5 см перетворились в 1х1м і зимою взагалі стануть кратерами.

    Софія reply Poselokavtodor

    Повне безладдя. Пухирю двійка з мінусом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up