«Шоу — суцільна брехня», — каже Сергій з Козятина про участь в «Битві екстрасенсів»

«Шоу — суцільна брехня», — каже Сергій з Козятина про участь в «Битві екстрасенсів»
  • Сергій Сизонюк, фітнес-тренер з Козятина, був героєм випробування на 20-й «Битві екстрасенсів». 
  • За словами нашого земляка, в програмі висмикнули з контексту його фрази та видалили більшу частину відзнятого матеріалу. Він хоче розповісти людям, що це шоу — суцільна брехня.
     

В черговій серії телепрограми, учасником якої став Сергій Сизонюк, екстрасенси мали з’ясувати, що поєднує п’ятьох запрошених до студії людей. Як виявилось, всі вони були членами різних релігійних сект. Сергій Сизонюк розповідає, що кастинг-менеджерка проекту запросила його на зйомки в якості експерта з релігійних конфесій, проте вже в ході запису програми з’ясувалось, що він став учасником випробування.
— З кастинг-менеджеркою «Битви екстрасенсів» Катею ми познайомились давно, на «Х-факторі», де я колись брав участь. Вона й запросила мене на шоу, як експерта, — каже Сергій.

— Катя подзвонила до мене і каже: «Сергійко, знадобляться твої навички». Вона говорила по-дружньому, пояснила, що буде розбір польотів різних конфесій, будуть люди, які постраждали від різних сект. Тому я погодився взяти участь, аби просвітити людей, бо я досить добре розбираюсь у Біблії.  Перш ніж прийти на зйомку, кастинг-менеджерка проекту дізналась всю біографічну інформацію вінничанина, яку потім використовували екстрасенси, начебто вони це дізнались за допомогою своїх здібностей. 

— Ця Катя втерлась до мене у довіру, була дуже уважним слухачем та детально розпитувала про все. Питалась, як я прийшов до Бога. Я й розповів їй правду, що у молодому віці вів не праведний спосіб життя, — розповідає Сергій.

Відео дня

— Мою історію можна назвати класичною, вона подібна до історій багатьох людей, коли лише в критичних життєвих обставинах, ми звертаємось до Бога. Так, в лихі 90-ті я був в рекетирському угрупуванні, курив анашу та пив. Та в який момент я зрозумів, що з цим потрібно зав'язувати, і взявся за Біблію. Коли я почав читати, то це глибоко зачіпило, і вже за кілька днів все змінилось кардинально. Я думав, що це її особистий інтерес, розповів все, як є. 

А потім, за словами Сергія, учасники програми видали все те, що він розповів Каті, як послання від духів. Нібито, це духи їм розповіли про минуле Сергія.  Дехто з екстрасенсів «побачив» в минулому Сизонюка, як той розкурював в під’їздах траву.

Інший екстрасенс зауважив, що в Сергія саме після передозування були проблеми з психікою, через що той почав вважати себе певним месією. Такі твердження не на жарт розізлили героя. А останній екстрасенс сказав, що Сергій — дуже агресивна та зухвала людина. 

— Вони повисмикували з контексту мої фрази та видалили величезну частину відзнятого матеріалу, — каже Сизонюк. — Це шоу — суцільний розводняк. Програма, в якій шквал маніпуляцій, і найцінніше, що я можу — це розповісти людям про цю дурню, яку вони показують. Шкода передачі в тому, що її глядачі деградують. Адже не можна вірити у те, що там говорять. Через такі шоу в людей створюється вінегрет в голові. Вони «впарюють» в голови мільйонів українців, що душа померлої людини скитається по землі і вона приходить на виклики цих екстрасенсів. Це повна маячня. 

За словами Сергія, якщо ми відкриємо Біблію, то там написано, що душа після смерті йде до Бога. Все. І немає ніяких там 40 днів, коли начебто душа літає ще поміж живих

— І тим паче брехня те, що душі начебто ввижаються комусь і ще й спілкуються з ними. Це все нам впарюють ці псевдо-екстрасенси по сценарію шоу, — розповідає чоловік.

— Ці екстрасенси беруть Біблію в руки, Богом прикриваються і брешуть. І потрібно бути стійкою людиною, мати альтернативне джерело інформації, щоб не вірити у цей шквал брехні. А ще там безліч мату, так, всі іноді можуть матюкатись, але ж навіщо це показувати на телебаченні? Телевізор дивляться діти. 

Як розповідає Сергій, після випуску шоу, він безліч разів телефонував до кастинг-менеджерки Каті, але вона не підіймала слухавку.  — Я не хочу казати її прізвище, бо, може, вона покаялась чи зробить це найближчим часом. Якщо вона не бере цю слухавку, то, може, в неї залишилась совість. А я не хочу приклеювати на неї ярлик. Але хочу, щоб цю передачу закрили. Хочу розказати людям правду, — каже чоловік. 

Претензій у авторів програми через скандал до мешканця Козятина не було, а коли хотіли заплатити йому за участь в програмі гонорар, Сергій від нього відмовився.

Наталія Корпан
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Viktor Benedycuk

    Им нужно шоу, а не правда.
  • Віктор Іванович

    Сергей - молодчина!!! Гордость наша!
  • Іраїда Рішан

    Тоже столкнулась с этими клоунами,ни слова правды
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up