Штик-ніж, коноплі з метадоном та набої до вогнепальної зброї: про козятинські злочини

Штик-ніж, коноплі з метадоном та набої до вогнепальної зброї: про козятинські злочини

Кримінальна хроніка Козятинщини ( з 14 по 19 вересня)

Минулого вівторка, 14 вересня у Козятині сталася бійка. Невідомі напали на місцевого мешканця та побили. Цього ж дня під час перевірки жителя с. Вовчинець на території домоволодіння правоохоронці виявили пристрій для куріння та рослини, зовні схожі на рослини коноплі. А в козятинчанина, на підставі ухвали слідчого судді Козятинського міськрайонного суду під час обшуку поліцейські знайшли таблетки, які містять наркотичний засіб метадон. Встановили, що пігулки чоловік зберігав з метою збуту. Також до поліції надійшла заява про крадіжку металобрухту.

У середу, 15 вересня козятинчанка заявила — шахраї, шляхом зловживання довіри під приводом купівлі жіночого взуття заволоділи її грошима. Сума — 6000 гривень. А у малолітнього козятинчанина цього дня поцупили мобілку. Про крадіжку поліції заявила мати хлопця. І знову наркотики. Цього разу речовину рослинного походження схожу на коноплі знайшли у Козятині, на території одного із домоволодінь. Разом з коноплями також було і два пристрої для куріння. Цього ж дня під час поверхневого огляду місцевого мешканця Козятига полісмени виявили металевий предмет зовні схожий на штик-ніж, який має ознаки холодної зброї. А у Самгородку зафікусвали крадіжку алкоголю. Жителі села  пошкодили верхнє перекриття літньої прибудови, проникли всередину і винесли алкогольні напої та продукти харчування.

У четвер, 16 вересня поліцейські у козятинчанина виявили при собі три ножі кустарного виробництва, які чоловік носив при собі аби продати.

Відео дня

У п’ятницю, 17 вересня у мешканця Махаринець вкрали мобілку. Відзначились кримінальними вчинками і глухівчани. У одного за місцем проживання виявили набої до вогнепальної зброї різного калібру, в іншого — подрібнену речовину рослинного походження, зовні схожу на рослини коноплі.

У суботу, 18 вересня до поліції звернувся співробітник Укрзалізниці заявив про крадіжку — в межах станції Козятин 1, неподалік перегону Козятин 1 – Кордишівка 1015 км, перегон № 10, на парній колії поцупили металеві накладки, стикові та клемні болти. А мешканця Пузирок розвели на гроші. Шахраї представились працівниками «Укргазбанку» і заволоділи його грошима. Цього ж дня у Дубових Махаринцях в місцевого мешканця вкрали чоловічу сумочку з грошима та документами.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач78

    мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати

keyboard_arrow_up