Штормовий вітер: через негоду наша область опинилася у «жовтій зоні»

Штормовий вітер:  через негоду наша область опинилася у «жовтій зоні»
  • На Україну насувається негода. У «зеленій зоні» лише Харківська та Луганська області. Там з погодою усе спокійно. Тим часом решта території країни у «жовтій зоні», де ситуація очікується складна та небезпечна.
  • Синоптики прогнозують хуртовини, сильні снігопади та штормові пориви вітру.

Сьогодні, 25 січня на Правобережжі України пориви вітру 15-20 м/с, в західних областях значний дощ та мокрий сніг. В Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській областях значний сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця, місцями снігові замети (І рівень небезпечності, жовтий).

У більшості західних областей очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см, в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській областях 10-20 см. По Києву та Київській області вдень 25 січня та протягом доби 26 січня пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий).

На Вінниччині прогнозують штормовий вітер. Можливі перебої з електроенергією.

Відео дня

— Сильнющим вітром почнеться понеділок в Україні. Пориви південно-східного вітру досягатимуть 15-22 метрів за секунду, — пише Діденко у фейсбук. — До нас йде циклон Lars, який принесе опади, часом й сильні. Це буде переважно дощ, бо ж — тепло, проте в західній частині України, а ввечері на Вінниччині та Житомирщині ймовірний мокрий сніг. Особлива пересторога для тих, хто перебуває в Карпатах — там найближчим часом передбачається сильний сніг та хуртовини! Тому вінничанам не варто розслаблятися. Не паркуйтеся біля старих дерев, не ходіть біля аварійних будинків та зарядіть завчасно свої гаджети, — повідомляє синоптик Наталка  Діденко.

Також за її словами у середині тижня на значну частину території України прийде похолодання. Нещодавніх 20-30-тиградусних морозів не буде, вночі десь до -2-8 градусів, вдень до нуля та невеликих «мінусів», — пише Діденко

Буде дощ: про погоду у Козятині сьогодні, 25 січня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up