Штрафи за "євробляхи": власникам автівок на "єврономерах"на оформлення транспорту залишилось менше місяця

Штрафи за "євробляхи": власникам автівок на "єврономерах"на оформлення транспорту залишилось менше місяця

З 24 травня набирають чинності чергові зміни в законодавстві в частині ввезення в Україну транспортних засобів (Закон України від 08.11.2018 № 2612-VIII "Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України").

Як повідомляє офіційний сайт ГУ ДФС у Вінницькій області, відповідно до ст. 469 Митного кодексу України передача транспортного засобу, тимчасово ввезеного на митну територію країни чи поміщеного у митний режим транзиту, тягне за собою накладення штрафу в розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За порушення терміну доставки транспортних засобів, що перебувають у митному режимі транзит, перевищення строку тимчасового ввезення/вивезення транспортних засобів більше ніж на 30 діб, а так само втрата цих транспортних засобів, у т. ч. їхнє розкомплектування, — накладення штрафу в розмірі десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або конфіскацією таких транспортних засобів.

Законодавчо визначено й порядок дій Нацполіції. За керування авто щодо якого порушено обмеження, встановлені Митним кодексом України представники Нацполіції штрафуватимуть водія на п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. При повторному порушенні штраф сягатиме однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на рік.

Відео дня

Вінницька митниця ДФС закликає здійснити найближчим часом митне оформлення своїх транспортних засобів відповідно до Тимчасового порядку виконання митних формальностей.

З 24 травня 2019 року здійснити митне оформлення транспортних засобів для їхнього вільного обігу на митній території України буде неможливо.

Нагадаємо:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up