Шукаємо красуню Козятинського краю

Шукаємо красуню Козятинського краю

Фотоконкурс

Розмістити фото маленьких принцес можна на сайті kazatin.com в рубриці "фотоконкурс". Проголосувати за красуню можна також на сайті. Конкурс триває до 1 грудня. Переможе дівчинка, яка набере більшу кількість голосів. Також будуть визначені "міс" у багатьох номінаціях. Так що жодна учасниця не залишиться без нагородження. У фейбуці і вайбері (0683080125) створені відкриті групи для батьків учасниць, родичів і просто прихильників дівочої краси, для визначення "місок" за номінаціями.

Каміла Мудрак. Малесенька красуня, яка полюбляє фотографуватися, а також смілива та з твердим характером.
Полінка Подсуєва. Мамина ромашечка!
Марія Бондарчук. Маленька, весела крихітка.
Кіра Ніжельська. Кіруська дуже грайлива дівчинка, у захваті від собак та машин. Вже в своєму юному віці заграє до хлопчиків і зводить всіх з розуму своїми довгими віями.
Каролінка Король. Маленька енергійна принцеса, дуже стримана та добра дівчинка.
Ангеліна Юхимець. Ангеліна дуже жвава та розумна дівчинка, мамина помічниця. Дбайлива та світла дитина. Наша гордість!
Анастасія Лопатюк. Принцеса не в настрої 
Валерія Вакар. Маленька україночка, 5 місяців.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up