Шукали депутата, яка не ховається

Шукали депутата, яка не ховається
  • У редакцію газети «RIA-Козятин» звернулися мешканці району залізничного училища. Вони повідомили, що не можуть знайти свого депутата і написали листа такого зразка:
  • «Ми, жителі міста, вулиці такої-то, просимо вашої допомоги знайти нашого депутата, який на сесії не з’являється і життям своїх виборців не цікавиться. Стоїть питання: для чого ми її обирали». 

Ми зв’язалися з Катериною Бальшанек, депутатом, яку не можуть знайти виборці. У телефонному режимі вона розповіла, що депутатом вона стала після того, як припинив депутатську діяльність її колега по політичній партії.

– Як тільки стала депутатом, я звернулася до голови квартального комітету, щоб організувати зустріч з виборцями, – каже представниця громади. – Ніхто з виборців у той день не прийшов. 

Такий же результат був при повторній спробі зустрітися з виборцями. Ще, за словами депутата, стало відомо, що вона мала намір надати фінансову допомогу хворим з дороговартісним лікуванням. Тільки голова квартального комітету повідомила їй, що ніхто по допомогу не звертався. 

Відео дня

– Ще коли було «Відродження», на згаданій мешканцями вулиці була скошена трава біля будинків, – додає депутат. – Біля м’ясокомбінату обрізали гілля дерев. Я там була, навіть дивно, що мене там не всі бачили. Ви самі свідок, – звертаючись до журналіста каже Катерина, –  що я хожу на сесії. Навіщо мене розшукувати, коли я не ховаюся?

Катерина Бальшанек з поважної причини була відсутня  тільки на 33 сесії, яка відбулася 19 березня та на 36 сесії, 19 липня цього року. 

– На засіданнях постійних депутатських комісій я не брала участі тільки перед 30-ою сесією. Це було

 більше року тому, 30 жовтня 2018 року. Звернулася з чотирма депутатськими звернення з благоустрою житлових будинків. Не моя вина, що в кабінетах двох поверхів міської ради ніхто не знав, де мене знайти, – розповіла Катерина Бальшанек. 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up