Синоптик попереджає про ожеледицю

Синоптик попереджає про ожеледицю

Наталка Діденко поділилася свіжим прогнозом погоди. Похолодання, яке мало бути один день, затяглося. Ще і на цю ніч прогнозують мінуси.
 

Наталія Діденко у фейсбук свій прогноз розпочала із звернення до водіїв.·

— Весна звільнила дороги від снігу та каші, всі розслабилися, зраділи, що нарешті побачили рідні ями та вибоїни та знову навчилися їх об"їжджати. Не всі, але більшість. А ось про ожеледицю вже точно забули. А даремно. Адже і минула ніч, і найближча повні нулями та "мінусами". А це означає слизьку дорогу. І якщо пішохід завдасть шкоди лише собі, впавши на підмерзлому тротуарі, то автомобіль може спровокувати ДТП із кількох машин. І постраждають люди, які були уважними, але, на жаль, опинилися поблизу легковажних "опришків". І результат цих зіткнень може бути зовсім не легковажним, — пише синоптик.

Так, синоптик зазначає, що найближчої ночі температура повітря коливатиметься в межах 0-4 градусів морозу. Це призведе місцями до ожеледиці.

Відео дня

Тим часом, вдень 29 березня в Україні почнеться потепління. На більшості території буде +5+9, а на Заході та Одещині +9+13 градусів. Опадів в Україні 29 березня не передбачається. Тепло та сонячно буде і на вихідні.

Марія ЛЄХОВА
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up