Синоптики розповіли, як почнеться Новий рік в Україні

Синоптики розповіли, як почнеться Новий рік в Україні

На календарі 30 грудня. До Нового року трохи більше доби. У передноворічній метушні не забудьте подивитися прогноз погоди
 

У понеділок, 31 грудня сніг буде йти всюди, крім Сумської, Полтавської, Харківської та Дніпропетровської областей. Стовпчик термометра вдень залишиться на рівні показників: в західних областях вдень від 0 до +3 градусів,  в центрі від -3 до -1 градуса, на півночі і на сході від -7 до -5 градусів,   в південній частині країни від 0 до +4 градусів.
Як повідомляє синоптик Наталка Діденко, у новорічну ніч сніг та мокрий сніг у поєднанні із сильним вітром пройдуть на заході, півночі, місцями в центральних областях України. На півдні України переважатиме мряка, невеликий дощ, місцями можливий мокрий сніг. У східних областях суттєві опади в нічні години 1 січня малоймовірні. — Температура повітря в Україні становитиме вночі 1 січня 2-8 градусів морозу, на півдні – 0-3 градуси тепла. І не забувайте про ожеледицю на дорогах, — зазначає вона. У вівторок, 1 січня сніг очікується лише в західних і центральних областях. 

Температура повітря вдень на заході складе від -1 до +2 градуса, на півночі від -6 до -2 градуса, в центральних областях від -5 до -3, у східних - від -7 до -4, і на півдні від -1 до +4 градусів.
У середу, 2 січня в Україну приходить чергове невелике потепління - на заході вдень від +1 до +3 градусів, у північних областях від -2 до +1, в центральних від -3 до +1, в східних областях від -3 до -1 градуса, і на півдні від -1 до +4 градусів. По всій країні сніг з дощем.
У четвер, 3 січня,  в Україні буде йти сніг. Що стосується температури повітря, то в в середньому вдень прогнозують від -4 до -2 градусів, лише в східних областях від -1 до +1.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up