Скаржаться на скутеристів, які гасають по переходці та під вікнами

Скаржаться на скутеристів, які гасають по переходці та під вікнами

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці нашого міста.

Вони повідомили, що біля переходки, яка іменується “біля круга”, немає заборонних знаків для проїзду мото і вело транспорту. Скутеристи свої коні в руках не ведуть, а їдуть під вікнами житлового будинку, що знаходиться поблизу переходки зі сторони центру міста. Ці мешканці потерпають тепер не тільки від стуку коліс вагонів, а й від шуму моторів скутерів.  

Взагалі, залізничники зробили переходку для своїх працівників. Корисуються ж нею всі.

Якщо підходити до проблеми з боку здорового глузду, то від “круга” висить знак “рух велосипедами заборонено”. Чи дозволений там рух скутеристам та мотоциклістам, залишається відкритим питанням.

Відео дня

З боку вулиці Винниченка дійсно існує проблема. Заборонні вказівники залізничники повісили високо на дереві. А з боку сортувального парку заборонних знаків взагалі немає. Тож наведення ладу на переходці буде тоді, коли залізничники поставлять знаки в доступній видимості з усіх сторін. Потім, для зручності всіх городян, потрібно встановити обмеження. Мається на увазі - скутеристи мають переводити вручну свій транспорт по всій території переходу. Тоді всі будуть задоволені. Адже фізично на міст скутер важко піднімати.

Галина Касянівська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up