Скільки ми зекономимо на Дні міста?

Скільки ми зекономимо на Дні міста?
Святкування Дня міста минулого року. Архівне фото
  • Цьогоріч через пандемію коронавірусу День міста вперше пройде онлайн.
  • Скільки витратили коштів на свято цього року і скільки коштувало проведення Дня міста у 2019 та 2018 роках?

Раніше ми вже повідомляли, що відділ культури та туризму готує для козятинчан концерт, який можна буде подивитися в інтернеті. Дійство відзняли 1 липня, а опублікують його на сайті міської ради та офіційній сторінці у Фейсбук на День міста.

Згідно з інформацією з системи елеткронних закупівель Prozorro, запис фонограми онлайн-концерту до дня міста коштував 24,4 тисячі гривень. Тепер порахуємо, скільки ми цьогоріч зекономили на проведенні Дня міста у новому онлайн-форматі у порівнянні з 2019 та 2018 роками.

Згідно з тендерами, які ми знайшли у електронній системі Prozorro, організація ювілейної 145-ої річниці від Дня народження міста коштувала щонайменше 261 тисячу 980 гривень. Це оренда сцени, світлового та звукового обладнання, біотуалетів, замовлення ведучого, послуг з театрального мистецтва, а також виступів гуртів «Made in Ukraine» та «Беz обмежень». До слова, «Беz обмежень» замовили за 115 тисяч гривень, «Made in Ukraine» - за 30 тисяч. Якщо додати ще вартість перевезення польської делегації за 14 тисяч гривень, вийде приблизна сума 275 тисяч 980 гривень.

Відео дня

Трохи менше коштувало проведення Дня міста у 2018 році. Згідно з тендерів, які ми знайшли у електронній системі «Prozorro», 144-та річниця від Дня народження Козятина вартувала щонайменше 233 тисячі 250 гривень. Сюди входять послуги звукооператора, виступ «Лісапетного батальйону», перевезення артистів та апаратури, оренда сцени, звукового та сценічного обладнання, послуги ТОВ «Катапульт контент», які, імовірно, організували виступ гурту «Пара нормальних». До слова, виступ «Лісапетного батальйону» коштував 36 тисяч 850 гривень. Якщо додати сюди ще вартість проживання, перевезення та харчування польської делегації, а також проведення молодіжного свята «Будь молодим, активним, творчим», що загалом коштувало 19 тисяч 862 гривні, вийде приблизна сума 253 тисячі 112 гривень.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іоан Кут

    Рахувати гроші в чужій кішені завжди було поганим знаком.
    А скільки коштів залучив би автор, як би у нього була можливість організувати свято, кого запросив би і скільки витратив на свято?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:21 Виїжджали на пожежі після прильотів: у Козятині нагороджували «залізних» вогнеборців photo_camera 12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up