Скільки платитимемо за газ у квітні?

Скільки платитимемо за газ у квітні?

Починаючи з наступного місяця кожна газопостачальна компанія встановлюватиме власну ціну за кубометр газу, беручи до уваги сучасні ринкові умови. Деякі компанії планують пропонувати нижчі ціни, інші ж все оголосили про подорожчання.

З 1 квітня газопостачальників не обмежуватимуть цифрою у 6,99 грн за кубометр. Кожна компанія запропонує власну ціну, виходячи з ринкових умов. Зазначають — суттєвого зростання «блакитного палива» в Україні в квітні не буде.

Відомо, що частина «газзбутів» буде і надалі дотримуватися цього показника, а дехто вже оголосив про підняття. Чимало компаній навіть не змінили ціну в порівнянні з березнем. Зокрема, «Мегаватт» опублікував цінник у 6,70 грн за кубометр, а постачальники «Еру Людям», «Еру Трейдінг» і «Агросинтез Трейдінг» - 6,75 грн за кубометр. Ціну в 6,85 грн запропонував «ГП «Промсервіс». Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» також лишила квітневу ціну на рівні 6,86 грн за кубометр. Стільки ж за кубометр проситиме й компанія «Галнафтогаз».

По 6,88 грн за кубометр продаватиме Дочірнє підприємство «Евода Трейд» комунального підприємства «Луцькводоканал». Ціну в 6,98 грн оприлюднила «Енерджі Трейд Груп».

Відео дня

Більшість постачальників, зокрема регіональні газзбути, озвучили ціну в 6,99 грн за кубометр. І ТОВ «Вінницяоблгаз Збут» - не виключення. Ціну поки що не підняли.

Утім, більше десяти компаній оприлюднили й значно вищі ціни: від 7,60 грн і аж до 8,85 грн за кубометр. Зокрема, ціну в 8,85 грн запропонував «Азовгаз»

У пресслужбі ТОВ «Вінницягаз Збут» пояснили — прогнозують, що очікуване літнє зниження вартості блакитного палива може взагалі не відбутися.

«Для того, щоб застрахувати своїх клієнтів від цінових коливань, ТОВ «Вінницягаз Збут» готує особливий продукт – річний контракт на газ із фіксованою ціною. Його запровадження очікується вже з 1 травня поточного року - зазначається у повідомленні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up