Складали меню та сервірували столи: козятинські майбутні офіціанти демонстрували вміння

Складали меню та сервірували столи: козятинські майбутні офіціанти демонстрували вміння

У Козятинському залізничному училищі здобувачі освіти групи № 322, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер. Офіціант» виконували кваліфікаційні пробні роботи з професії «Офіціант», кваліфікація: III розряд.

Про це пишуть на офіційній сторінці групи

Перед студентами поставили завдання відповідно до вимог кваліфікаційної характеристики, а саме: скласти різні види меню; підібрати посуд та прибори для подачі закусок, страв, напоїв; підготувати залу до обслуговування відвідувачів; отримати посуд, прибори, столову білизну; відполірувати посуд, прибори; скласти серветки різними способами; зробити попередню сервіровку столів та додаткове сервірування столу згідно замовлення; прийняти замовлення від відвідувачів; оформити рахунки і розраховувати по ним відвідувачів; прибрати використаний посуд та прибори; замінити столову білизну тощо.

— Майбутні фахівці своєї справи, виконавши програму виробничої практики на робочих місцях підприємств ресторанного господарства, відповідально виконали завдання згідно переліку кваліфікаційних пробних робіт та показали належні кваліфікаційні знання, уміння та навички, — йдеться в повідомленні

Відео дня

Кавовий та пісочно-кремовий: як козятинські студенти-кондитери пекли торти
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up