Склали календар магнітних бур на липень 2019 року. Чого чекати?

Склали календар магнітних бур на липень 2019 року. Чого чекати?

У цьому місяці Сонце вирішило відігратися лише на погоді

Фахівці склали календар магнітних бур на липень 2019 року. У порівняні з іншими місяцями цього року, липень не відзначиться такою бурхливою сонячною активністю. Магнітні бурі цього місяця будуть короткими та не надто потужними.

За спостереженнями геліофізиків, на Сонці не виявили плям. Тому фахівці спостерігають період спокою на зірці.

Розклад магнітних бур на липень 2019:

15 липня – цього дня очікується перша сильна магнітна буря.

Відео дня

29 липня - у цей день буде наступна магнітна буря, вплив якої можуть відчувати метеозалежні люди.

Зазначимо, що слабкі магнітні коливання припадуть на 3, 7, 8, 12, 13, 16, 18, 21, 26, 28 липня. Вони не можуть завдати відчутного впливу на організм людини. Однак у ці дні обов’язково більше часу проводьте на вулиці, намагайтеся не нервувати.

Чи впливають магнітні бурі на людей?

Науковці не дійшли згоди, чи точно магнітні бурі впливають на стан здоров'я людини. Однак багато хто все ж вважає, що вони можуть погіршити стан нервової системи, зумовлюючи розвиток тривожних станів. 

Медики стверджують, що позбутися метеочутливості можна завдяки фізичним навантаженням. Також потрібно стежити за харчуванням та час від часу приймати контрастний душ. Це позитивно вплине на стан організму загалом. Фахівці настійно радять у дні магнітної активності не вживати жирну, гостру і солону їжу. Крім того, рекомендується пити заспокійливі чаї з м'ятою, мелісою або ромашкою.

Читайте ще:

Синоптики змінили прогноз на тиждень: буде і спека, і прохолода
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up