Слова подяки та імена рятівників: продовження теми про козятинчанина, що впав у криницю

Слова подяки та імена рятівників: продовження теми про козятинчанина, що впав у криницю
У криницю за Дмитром спустився Олександр Нечипорук

Нагадаємо, 29 липня у Козятині на вулиці Зоряній рятульники дістали чоловіка з криниці

 

То кому адресувати ці слова подяки?

Про це ми дізналися в Козятинському районному секторі ГУ ДСНС у Вінницькій області. Підполковник Сергій Войтюк розказав, що на місце події направили черговий караул у складі одного відділення, який очолював наш співрозмовник. Крім підполковника Войтюка, прибули рятівники Олег Віщук, Олександр Нечипорук, Олег Степанюк, Максим Турбаніст та Сергій Гаврилюк. Рятувальники спустили постраждалому на мотузках драбину. Тільки через сильне переохолодження Дмитро вже не міг вхопитися за рятівні щаблі. Він продовжував стояти на драбині, з якої пірнув у воду. Тоді Олександр Нечипорук спустився в криницю до Дмитра і перевів його руки на щаблі драбини. Для гарантії, щоб знесилений чоловік не звалився у воду, Олександр прив’язав його до драбини, яку опустили в криницю рятівники. За декілька миттєвостей Дмитро вже стояв на подвір’ї власного будинку.

Тепер Альона знає імена «ангела-спасителя» свого чоловіка і всіх рятівників, які приїхали на виклик.

Відео дня

А ми приєднуємося до слів дружини Дмитра і дякуємо рятувальникам за їхню  роботу. 

Не залишився цей факт непоміченим у керівництва Козятинського районного сектора ГУ ДСНС у Вінницькій області. Керівником Козятинського  районного сектора Дмитром Світлишиним на ім’я начальника ГУ ДСНС у Вінницькій області був поданий рапорт для реагування за фактом порятунку людини.

А що ж з Дмитром? За словами Альони, медики швидкої допомоги оглянули врятованого Дмитра, ніяких пошкоджень на тілі вони не знайшли. Зафіксували тільки загальне переохолодження. Але від госпіталізації чоловік відмовився і зараз почувається добре. 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up