Слово лікаря: Лазня лікує або з легким паром!

Слово лікаря: Лазня лікує або з легким паром!
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Лист до редакції «RIA-Козятин»

Чим же так цінна і притягувальна лазня? Вона — загартовує, відновлює сили. Підвищує настрій, зменшує залишкову вагу. Допомагає вилікуватися від багатьох захворювань (грип, ГРВІ, запалення бронхів, легень). Виправляє недолік руху для людей сидячих посад. Підвищує захисну (антимікробну) дію шкіри. Позитивно діє на захисні сили тіла людини.

Я, особисто, при відвідуванні лазні дихаю повітрям морської солі. Роблю це так — беру жмені морської солі (великозернистої) в марлеву торбинку, накладаю на ніс і дихаю. Термін дихання — 5-6 хвилин. Дві-три хвилини перерва і продовжую 4-5 хвилин. І так роблю тричі. Це дуже корисно. Дихаю морським повітрям. Все геніальне, просто!

Відео дня

Але, на жаль, міська лазня в Козятині не працює. Мені, як голові первинної організації ветеранів залізничної сан-епід станції часто запитують мешканці нашого міста Козятин — «Коли по-справжньому запрацює лазня в нашому місті?» Поставлене питання. А що далі?

Питання роботи міської лазні дуже хвилює мешканців нашого міста. Воно обговорюється між громадянами, під час слухань, які останнім часом стали, на жаль, рідкістю. Зрушень ніяких!

Мені здається, що це питання варто обговорити на круглому столі з участю мешканців міста, а лазню повернути в комунальну власність. І зробити у ній належний ремонт, підтримати фінансово.

Від імені мешканців міста Козятин питаю — чому ми маємо їздити в лазню Бердичева, Вінниці, Калинівки, коли така будівля є в Козятині?

Велике прохання до нашої влади, особисто до голови міста Олександра Пузира, повернути лазню місту, якщо такий орендар-господар не може організувати її роботу.

Ветеран праці Іван Смолич

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up